All-In-Media

All-In-Media is een multimedia bedrijf dat in 2004 is opgericht en dat zich, met vijf man sterk, bezighoudt met alles wat met media te maken heeft. Dat varieert van maatwerk websites, tot huisstijlen en drukwerk. Echter onderscheiden wij ons door videoproducties en complexe online software oplossingen.

Alles wat met hosting te maken heeft hebben wij inmiddels bij Shock Media ondergebracht. Er was behoefte aan een partij die met je mee denkt, een partij die groot genoeg is om een stabiele basis neer te zetten, maar waar je geen nummertje wordt. Dit is waar Shock Media heel sterk in is.

Wij zijn gewoon ontzettend tevreden over Shock Media en zien echt een langdurige samenwerking tegemoet!

De migratie heeft Shock Media volledig uit handen genomen en we werden netjes op de hoogte gehouden over het verloop van de migratie. Na de migratie viel de aanzienlijk hogere snelheid meteen op. Daarnaast worden we altijd snel en accuraat geholpen en denkt Shock Media met ons mee en dragen zij zelf oplossingen aan.

Bekijk de website van All-in-media

Contact

Frank van het Bolscher

Eigenaar

Wij hebben de volgende oplossingen voor All-In-Media gerealiseerd

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Server Management

Focus op de ontwikkeling van uw applicaties en websites. Shock Media verzorgt dag en nacht het beheer en onderhoud van uw servers op basis van uitgebreide Service Level Agreements.

Meer weten