Adwise

Adwise is een full-service internet bureau gespecialiseerd in het bieden van een integrale aanpak. Dat wil zeggen dat Adwise samen met de opdrachtgever een strategie uitzet voor korte en lange termijn om zo de ambities van de opdrachtgever waar te maken. Vervolgens wordt bepaald hoe hier invulling aan wordt gegeven en welke online kanalen en middelen hiervoor worden ingezet. Adwise werkt onder andere voor; Thales, Royal Canin, Verkade, Universiteit Twente, Prescan en Hans Anders.

Er waren veel verbeterpunten bij de vorige hoster, dit heeft ons doen besluiten om eens in gesprek te gaan met Shock Media. Vervolgens zijn we simpel gestart met een Magento hostingpakket. We waren meteen erg enthousiast over de manier waarop het bij Shock Media liep. De service die werd geboden en dan met name het meekijken en meedenken over oplossingen, de communicatie, het gemak en het control panel waarvan gebruik werd gemaakt.

We waren meteen erg enthousiast over de service die werd geboden en dan met name het meekijken en meedenken over oplossingen, de communicatie, het gemak en het control panel waarvan gebruik werd gemaakt

Onze technische jongens waren zo enthousiast dat ze zeiden: “Daar moeten we meer gaan doen, het gaat stukken beter dan bij de huidige hoster." Inmiddels maken we bij Shock Media gebruik van een volledige maatwerk Private Cloud voor al onze eigen diensten en die van onze opdrachtgevers.

Bekijk de website van Adwise

Contact

Jeroen ter Laak

Oprichter en Eigenaar

Wij hebben de volgende oplossingen voor Adwise gerealiseerd

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Private Cloud

Een Private Cloud is een infrastructurele oplossing waarbij de gehele omgeving volledig is afgestemd op uw servers, websites en applicaties. De omgeving wordt op geen enkel vlak gedeeld met andere klanten. Vanuit de Resource Pool die een Private Cloud mogelijk maakt kunt u eenvoudig en onbeperkt Cloud Servers starten.

Meer weten

Server Management

Focus op de ontwikkeling van uw applicaties en websites. Shock Media verzorgt dag en nacht het beheer en onderhoud van uw servers op basis van uitgebreide Service Level Agreements.

Meer weten

Managed Magento 2 Hosting

100% focus op de ontwikkeling van uw Magento 2 Shops. Geef uw webshop de meest stabiele en snelle basis en kies voor Magento 2 Hosting van Shock Media. De specialisten van Shock Media dragen 24x7 zorg voor het beheer en onderhouden van uw Magento 2 Shops zodat u zich kan focussen op de eigen werkzaamheden.

Meer weten