Abovo Media

Abovo Media is een innovatief full service mediabureau. Wij bieden onze klanten een compleet aanbod aan media aangevuld met de disciplines creatie en data&tech. In 2017 gingen wij op zoek naar een nieuwe partner voor enkele door ons zelf ontwikkelde softwareoplossingen, waaronder ons klantenportaal ‘Mijn Abovo’ en het autonome online mediaboekingssysteem Mediabookers.nl.

Vóór 2017 deden wij al ruime ervaring op met hostingpartijen en cloudoplossingen. Maar echt tevreden waren we nog niet. Managed Hosting betekende bij voorgaande partners te vaak een te grote aanslag op onze eigen tijd, terwijl er ook van ons werd verwacht dat wij zelf verstand van hosting zouden hebben. En dat is iets wat wij niet willen. Ook was er regelmatig sprake van een ‘grijs gebied’; veel te vaak een bron van tijdrovende en nutteloze discussies.

Bij Shock Media is dit niet het geval. Zij nemen ons echt werk uit handen. Managed Hosting bij Shock Media betekent echt dat zij de hosting overnemen. Zij ontzorgen ons, denken mee en komen met goede voorstellen. Dit betekent ook dat wij zelf geen onnodige tijd kwijt zijn en ons kunnen richten op daar waar wij goed in zijn; het ontwikkelen van media-oplossingen voor onze klanten zoals Mediabookers.nl.

Wij zijn er zeker van dat we in Shock Media de juiste partij gevonden hebben

Daarnaast voelen wij een goede klik en hebben wij vertrouwen in Shock Media dat zij altijd zorgen voor een structureel stabiel platform. Inmiddels werken we twee jaar samen en zijn wij er zeker van dat we de juiste partij gevonden hebben. Wat ons betreft is Shock Media een aanrader.

Bekijk de website van Abovo Media

Contact

Jimmy van Dok

Manager ICT & Innovatie

Wij hebben de volgende oplossingen voor Abovo Media gerealiseerd

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Private Cloud

Een Private Cloud is een infrastructurele oplossing waarbij de gehele omgeving volledig is afgestemd op uw servers, websites en applicaties. De omgeving wordt op geen enkel vlak gedeeld met andere klanten. Vanuit de Resource Pool die een Private Cloud mogelijk maakt kunt u eenvoudig en onbeperkt Cloud Servers starten.

Meer weten