Samenwerken voor de beste prestaties

Het team van Shock Media bestaat uit technische specialisten die samen met u het het beste eindresultaat willen behalen. Door een samenwerkingspartner te zijn werken we continu aan een platform dat zorgt voor een veilige, stabiele en goed presterende applicatie. We hebben het geluk te mogen werken voor toonaangevende opdrachtgevers die dag in dag uit de eindklant optimaal willen bedienen. Zij geven ons het vertrouwen om de bedrijfskritische applicaties die zij ontwikkelen, bereikbaar en beschikbaar te houden.

Jimmy van Dok

Manager ICT & Innovatie

Shock Media neemt ons echt werk uit handen. Managed Hosting bij Shock Media betekent echt dat zij de hosting overnemen. Zij ontzorgen ons, denken mee en komen met goede voorstellen. Daarnaast voelen wij een goede klik en hebben wij vertrouwen in Shock Media dat zij altijd zorgen voor een structureel stabiel platform.

Joost Lansink

CEO

SKEPP maakt gebruik van een managed hosting dienst die Shock Media levert. Dit zorgt ervoor dat wij ons volledig kunnen focussen op het ontwikkelen van ons product en onze website. Shock Media ontzorgt ons dus in lasten, waardoor wij ons niet bezig hoeven te houden met het up en running houden van onze hosting omgeving. Wij zijn dan ook erg tevreden over de monitoring en onderhoud die Shock Media levert. Door hun actieve monitoring worden wij meteen op de hoogte gesteld als er problemen dreigen te ontstaan. Zij lossen dit dan ook snel voor ons op. De snelle en deskundige ondersteuning van Shock Media zorgt er voor dat wij ons volledig kunnen focussen op de uitbreidingen van onze producten en website.

Gert-Jan Olthoff

CEO

Om de bereikbaarheid van onze merkenwebsite te garanderen hebben wij twee jaar geleden gekozen voor hosting van de websites (o.a. thysol.com, curetape.com, vetkintape.com en fasciq.com) via de Cloud Server oplossing gecombineerd met de Managed Hosting en de Back-up & Storage service van Shock Media. Wij ervaren dat Shock Media een goede begeleiding en inhoudelijk hands-on advies geeft.

Gerben Löwik

Eigenaar

Wij wilden vervolgstappen zetten in het verder uitbreiden en vermarkten van onze webshop. Hierbij kwamen we via onze partner in contact met de specialisten van Shock Media. We zijn eind 2019 de samenwerking aangegaan met Shock Media. We hebben, en zetten nog steeds, de nodige stappen in het verder uitbreiden van onze webshop. De drukte naar onze shop is dusdanig toegenomen dat we meer capaciteit nodig hadden, gelukkig kon Shock Media hierin voorzien en hebben ze hier verschillende oplossingen in aangedragen.

Ricardo Groothedde

Marketing Manager

Shock Media verzorgt sinds 2016 de hosting van onze website en heeft daarnaast de website snelheid geoptimaliseerd door middel van caching en server configuratie op maat. In het verleden hebben wij veel last gehad van het onbereikbaar zijn van de website en een langzame laadtijd van de pagina’s, gelukkig is dit dankzij Shock Media verleden tijd. Tijdens de verhuizing van onze oude hosting partij naar de nieuwe server werd al snel ontdekt dat onze website op een grotere en betere server moest draaien om de gewenste snelheid te halen, binnen 1 dag was dit geregeld! Dankzij Shock Media kunnen wij ons weer bezig houden met waar wij goed in zijn: iPhone’s repareren. Shock Media zorgt ervoor dat website ondanks bezoekerspieken altijd te bereiken is en daarnaast ook nog eens snel is!

Gerealiseerde oplossingen

Mitchel Oude Nijhuis

Marketing Manager

Shock Media verzorgt de hosting van onze Nederlandse en Belgische websites. Door de seizoensgevoeligheid van tuinmeubelen en de vele nationale en internationale reclame campagnes zijn er momenten met enorme grote bezoekerspieken.

Michiel de Weerd

Chief Technology Officer

Shock Media verzorgt de hosting van een aantal zeer bedrijfskritische applicaties. Denk hierbij aan ons ticketsysteem van waaruit wij aan hondenliefhebbers voedingsadvies geven en ons centrale systeem, Farm Food One, waarmee we het gehele proces van bestelling tot levering automatiseren en koppelen.

Gianni Esposito

Opperhoofd

Wij zijn erg blij met Shock, een volwaardig partner! We maken gebruik van een dedicated server om onze klanten een optimale snelheid te bieden. Ook het contact met de supportafdeling is erg goed. Regelmatig hebben we even contact over optimalisaties in de caching of server.

Oscar Otten

Domotica & IoT Specialist

Ons bedrijf blijft groeien en onze webshop daardoor ook. We zochten naar een hoster die gespecialiseerd is in Magento webshops. Dankzij de geoptimaliseerde Magento diensten van Shock Media blijft onze website altijd bereikbaar en snel. De monitoring en het onderhoud van onze omgeving worden heel goed opgepakt door de specialisten van Shock Media. Daardoor kunnen wij ons volledig focussen op het leveren van onze producten en diensten.

Edwin Jonker

Eigenaar

Wij zijn erg tevreden met Shock Media, dat begon al toen we besloten hadden gebruik te maken van hun diensten. We moesten overstappen naar een professionele hosting partij. We zagen echter op tegen een migratie. Gelukkig nam Shock Media alle zorg uit handen. Wij gaven de wachtwoorden en na een paar uur konden we al testen. Alles was goed en van de daadwerkelijke migratie hebben wij niets gemerkt

Robbert Bloksma

CTO iASSET

Shock Media beheert voor ons het volledige Cloud Platform en kijkt actief mee voor verbeteringen en aanpassingen. Wij zijn erg blij met de proactieve maar tevens pragmatische benadering van Shock Media.

Hans de Bruin

Manager Online Marketing

Shock Media beheert het hostingplatform achter ons weblog en forum. Op deze (zelf ontwikkelde) sites plaatsen wij nieuws, communiceren we met onze klanten en geven we een kijkje achter de schermen van het bedrijf. Het is belangrijk dat deze sites snelle laadtijden hebben en altijd beschikbaar zijn, ook bij extreme drukte.

Remco Oude Vrielink

Eigenaar

Wat Shock Media van de concurrentie onderscheid voor ons en waarom wij dus voor ze kiezen, is de enorme kennis die elke werknemer bezit. Shock Media verzorgt dan ook de hosting van al onze projecten.

Gerealiseerde oplossingen

Jimmy van Dok

Manager ICT & Innovatie

Shock Media neemt ons echt werk uit handen. Managed Hosting bij Shock Media betekent echt dat zij de hosting overnemen. Zij ontzorgen ons, denken mee en komen met goede voorstellen. Daarnaast voelen wij een goede klik en hebben wij vertrouwen in Shock Media dat zij altijd zorgen voor een structureel stabiel platform.

Gerbald van Ommeren

Technisch Directeur

Wij zijn erg tevreden over de monitoring en het onderhoud aan onze systemen door Shock Media. Door het hoge serviceniveau en de goede bereikbaarheid kunnen wij ons richten op onze eigen core business.

Harold Masselink

CTO

Het vinden van een juiste hoogwaardige partner is niet eenvoudig. Gelukkig kwamen we met Shock Media in aanraking. Al snel bleek dat we de Twentse nuchterheid van onze organisatie, ook vonden bij Shock Media. De hoge garanties, certificeringen en uitgebreide ervaring die zij konden bieden op gebied van Managed Hosting sloot daarbij ook nog eens naadloos aan bij de hoge eisen die wij stelden voor ons en onze opdrachtgevers.

John Wassing

Captain

Shock Media levert en beheert onze ontwikkel- en hostingomgeving. Dagelijks werken op de ontwikkelomgeving ruim 40 tot 50 van onze medewerkers. Een belangrijke overweging om te kiezen voor Shock Media was de manier waarop Shock Media ons begeleid heeft naar de oplossing die wij afnemen. We vinden het daarnaast erg prettig dat we ons niet bezig hoeven te houden met het beheer en onderhoud van onze servers. Mochten we toch tegen een probleem aanlopen, dan is het een prettig idee dat we 24 uur per dag een systeembeheerder aan de lijn kunnen krijgen die snel een probleem kan oplossen en altijd weet waar wij mee bezig zijn.

Gerealiseerde oplossingen

Jeffrey van Tiggelhoven

Managing Director

Wij zochten voor onze platformen een betrouwbare hosting provider die naast uitstekende faciliteiten ook perfecte service biedt en diepgaande technische kennis heeft. Een bedrijf dat onze visie begrijpt en hierin ook meedenkt. Webova heeft aan Shock Media een zeer betrouwbare managed hostingpartij die onze software goed in de gaten houdt qua beveiliging en updates. Shock Media schakelt snel en zij weten precies waarover ze praten. Technisch is alles mogelijk. Shock Media heeft een professioneel team dat meedenkt en begeleidt wanneer dat nodig is. Inmiddels bedienen wij vele klanten met ons beheersysteem en vertellen wij hen met plezier dat het platform wordt gehost door Shock Media!

Roy Roelofs

Owner / Founder

We draaien al meerdere jaren naar volle tevredenheid bij Shock Media. Zij nemen ons heel veel werk met betrekking tot hosting uit onze handen zodat wij ons kunnen focussen op onze eigen core business. Wij groeien hard en de oplossingen van Shock Media groeien gemakkelijk met ons mee.

Jelle van de Flier

Manager Marketing & Techniek

Na ruime ervaring opgedaan te hebben met andere partijen hebben wij in Shock Media een betrouwbare partner gevonden voor het beheren en onderhouden van de servers die aan de basis van onze dienstverlening staan. De snelle en deskundige support van Shock Media geeft ons het vertrouwen om ons volledig te kunnen concentreren op de groei en uitbreiding van onze eigen diensten en producten.

Ton Heerze

Directeur

We hadden al eerder positieve geluiden gehoord over Shock Media, waardoor we besloten om daar een eerste server te laten inrichten. Het viel ons al snel op dat Shock Media bij problemen heel goed met je meedenkt over de juiste oplossing. De mensen van Shock Media hebben veel kennis over hun vakgebied en reageren snel.

Marvin Oude Avenhuis

Eigenaar

In onze zoektocht naar een goede, snelle en betrouwbare server voor een belangrijk project van ons kwamen we bij Shock Media uit. We waren zo verrast en enthousiast over de professionaliteit van dit bedrijf dat wij nu al onze hosting activiteiten bij Shock Media onderbrengen. We hebben nu een veel snellere server, betere ondersteuning en een zeer professionele helpdesk met kennis van zaken tegen een prima prijs! Bovendien denken ze altijd mee in de juiste oplossing zodat je nooit teveel betaald, maar een oplossing krijgt die bij jouw situatie past. Top jongens!

Remon Pel

Senior Interactive Developer

Wij hebben in Shock Media de perfecte partner gevonden; snel, betrouwbaar en flexibel. Door de goede zorgen van Shock Media zijn onze websites altijd in de lucht. Ook voor oplossingen met betrekking tot specifieke problemen hebben ze bij Shock Media een groep fantastische mensen voor ons klaar staan die met ons meedenkt en ons ondersteunt waar nodig.

Maurice Kruse

Eigenaar

Wij kwamen met Shock Media in gesprek toen er capaciteitsproblemen optraden bij onze oude provider. De groei in aantal klanten, maar ook de omvang van de projecten zorgde ervoor dat wij moesten opschalen. Shock Media heeft ons hiervan overtuigd en bewezen dat het met een intensieve manier van samenwerken ook toekomstbestendig is.

Sjors Kenkhuis

Digital Development Consultant

In Shock Media hebben wij een goede hostingpartij gevonden die klantgericht is, altijd meedenkt in oplossingen en een ontzettende gedrevenheid heeft. Problemen met je website wil je niet, maar ze kunnen voorkomen. Shock Media beseft dat elk probleem een bedrijf omzet kan kosten. Daar waar we bij andere partijen vaak moesten wachten, is Shock Media proactief en zorgen zij dat het geregeld wordt. Zulke inzet zoek je in partners en daarom maken wij ook dankbaar gebruik van Shock Media zowel voor onszelf als onze klanten.

Jeroen ter Laak

Oprichter en Eigenaar

We waren meteen erg enthousiast over de manier waarop het bij Shock Media liep. De service die werd geboden en dan met name het meekijken en meedenken over oplossingen, de communicatie, het gemak en het control panel waarvan gebruik werd gemaakt. Onze technische jongens waren zo enthousiast dat ze zeiden: “Daar moeten we meer gaan doen, het gaat stukken beter dan bij de huidige hoster." Inmiddels maken we bij Shock Media gebruik van een volledige maatwerk Private Cloud voor al onze eigen diensten en die van onze opdrachtgevers.

Stephan Jordan

Eigenaar

Na jarenlang onze eigen infrastructuur in beheer te hebben gehad, waren wij toe aan een gespecialiseerde partner op het gebied van Managed Hosting. De lat lag hoog: een partij die ons minimaal op hetzelfde niveau kon bedienen zoals de klanten dat van ons gewend zijn. Al vanaf het eerste contact bleek Shock Media de juiste keuze: wij zijn perfect begeleid naar onze ultieme oplossing. Een uitstekend platform, supersnel netwerk en professioneel management. Ja, vooral qua support is Shock Media een uitblinker: proactief, goed bereikbaar en zeer kundig. Dankzij Shock Media kunnen wij ons weer volledig focussen op onze core business. Een absolute aanrader.

Arjan Schollaart

Eigenaar

Bij zoekmachine optimalisatie is de betrouwbaarheid en continuïteit van hosting van groot belang. Dat is bij de Cloud Servers die we bij Shock Media hebben ondergebracht dik in orde. Op deze servers hebben we een deel van de Nederlandstalige websites van onze klanten ondergebracht. Het gaat om honderden websites die daardoor snel en stabiel werken.

Frank van het Bolscher

Eigenaar

Alles wat met hosting te maken heeft hebben wij inmiddels bij Shock Media ondergebracht. Er was behoefte aan een partij die met je mee denkt, een partij die groot genoeg is om een stabiele basis neer te zetten, maar waar je geen nummertje wordt. Dit is waar Shock Media heel sterk in is.

Pim van Schooten

Operationeel Directeur

Shock Media is een fijne, professionele en flexibele partij om mee te werken. Ze zijn concurrerend geprijsd en als er uitdagingen liggen dan denken ze altijd met ons mee. Dat werkt zeer prettig!