Samenwerken voor de beste prestaties

Het team van Shock Media bestaat uit technische specialisten die samen met u het het beste eindresultaat willen behalen. Door een samenwerkingspartner te zijn werken we continu aan een platform dat zorgt voor een veilige, stabiele en goed presterende applicatie. We hebben het geluk te mogen werken voor toonaangevende opdrachtgevers die dag in dag uit de eindklant optimaal willen bedienen. Zij geven ons het vertrouwen om de bedrijfskritische applicaties die zij ontwikkelen, bereikbaar en beschikbaar te houden.

John Wassing

Captain

DevRepublic is een creatieve partij die zich al sinds 2009 bezig houdt met het ontwerpen en ontwikkelen van fraaie websites, complexe platformen en gave mobiele apps. Dat doen we met een eigen softwarehuis in India en een Design Studio in Brazilië, die vanuit Zwolle worden aangestuurd. We kunnen lezen en schrijven met de .NET en PHP die we toepassen in systemen als Magento, WordPress, Drupal, Joomla en meer. Shock Media levert en beheert onze ontwikkel- en hostingomgeving. Dagelijks werken op de ontwikkelomgeving ruim 40 to 50 van onze medewerkers. Een belangrijke overweging om te kiezen voor Shock Media was de manier waarop Shock Media ons begeleid heeft naar de oplossing die wij afnemen. We vinden het daarnaast erg prettig dat we ons niet bezig hoeven te houden met het beheer en onderhoud van onze servers. Mochten we toch tegen een probleem aanlopen, dan is het een prettig idee dat we 24 uur per dag een systeembeheerder aan de lijn kunnen krijgen die snel een probleem kan oplossen en altijd weet waar wij mee bezig zijn.

Jelle van de Flier

Manager Marketing & Techniek

Na ruime ervaring opgedaan te hebben met andere partijen hebben wij in Shock Media een betrouwbare partner gevonden voor het beheren en onderhouden van de servers die aan de basis van onze dienstverlening staan. De snelle en deskundige support van Shock Media geeft ons het vertrouwen om ons volledig te kunnen concentreren op de groei en uitbreiding van onze eigen diensten en producten.

Harold Masselink

CTO

​BrixCRM is een gedreven advies- en software onderneming in de informatietechnologie. Wij zetten ons met veel enthousiasme in om organisaties te helpen met het bouwen van duurzame klantrelaties en zijn gespecialiseerd in digitale klantoplossingen. Met onze expertise en jarenlange ervaring op het gebied van CRM (Customer Relationship Management), BrixCRM is Elite Partner van SugarCRM én de SugarCRM specialist van Nederland en de Benelux, zijn wij inmiddels gegroeid als organisatie die jou in staat stelt Customer Data succesvol in te zetten.

Remco Oude Vrielink

Eigenaar

Samen met onze klanten vinden we snel de kern van een project of vraagstuk. We hakken knopen door en houden van duidelijke taal. Het vinden van de essentie, obaia, vormt de rode draad in elke fase van de samenwerking en is aantoonbaar in het eindproduct.

Jimmy van Dok

Manager ICT & Innovatie

Abovo Media is een innovatief full service mediabureau. Wij bieden onze klanten een compleet aanbod aan media aangevuld met de disciplines creatie en data&tech. In 2017 gingen wij op zoek naar een nieuwe partner voor enkele door ons zelf ontwikkelde softwareoplossingen, waaronder ons klantenportaal ‘Mijn Abovo’ en het autonome online mediaboekingssysteem Mediabookers.nl.

Jeffrey van Tiggelhoven

Managing Director

Webova is een internet onderneming die online internetconcepten en producten ontwikkelt op het gebied van zelfbeheersing en automatisering. De doelstelling van Webova is om de gebruiker zelf de mogelijkheid te geven controle over de applicatie te laten houden. Dit is met gemak uitvoerbaar, dankzij onze eenvoudige gebruikersinterface. Het is op deze manier financieel aantrekkelijk om onze software in te zetten voor uw activiteiten en zodoende geen uitbesteding te hoeven organiseren.

Gerbald van Ommeren

Technisch Directeur

Wij zijn erg tevreden over de monitoring en het onderhoud aan onze systemen. Door het hoge serviceniveau en de goede bereikbaarheid kunnen wij ons richten op onze eigen core business.

Gerben Lievers

Eigenaar / Strategy Director

Als Google Premier Partner met diverse groei-awards op zak (Deloitte Fast 50 2015/2016, FD Gazelle 2015/2016) weten wij hoe belangrijk een betrouwbare hostingpartner is om succesvol te kunnen groeien. Shock Media blinkt uit in klantgerichtheid, snelheid en professionaliteit waarbij de kwaliteit van de oplossingen als vanzelfsprekend worden ervaren.

Jeroen ter Laak

Oprichter en Eigenaar

Er waren veel verbeterpunten bij de vorige hoster, dit heeft ons doen besluiten om eens in gesprek te gaan met Shock Media. Vervolgens zijn we simpel gestart met een Magento hostingpakket. We waren meteen erg enthousiast over manier waarop het bij Shock Media liep. De service die werd geboden en dan met name het meekijken en meedenken over oplossingen, de communicatie, het gemak en het control panel waarvan gebruik werd gemaakt. Onze technische jongens waren zo enthousiast dat ze zeiden: “Daar moeten we meer gaan doen, het gaat stukken beter dan bij de huidige hoster." Inmiddels maken we bij Shock Media gebruik van een volledige maatwerk Private Cloud voor al onze eigen diensten en die van onze opdrachtgevers.

Marvin Oude Avenhuis

Eigenaar

TeamCreative is een fris en kleurrijk marketingcommunicatie en reclamebureau, met een jong en gepassioneerd team van professionals op het gebied van marketing, reclame en internet. TeamCreative is flexibel, persoonlijk, veelzijdig en levert uitsluitend unieke maatwerk oplossingen. In onze zoektocht naar een goede, snelle en betrouwbare server voor een belangrijk project van ons kwamen we bij Shock Media uit. We waren zo verrast en enthousiast over de professionaliteit van dit bedrijf dat wij nu al onze hosting activiteiten bij Shock Media onderbrengen. We hebben nu een veel snellere server, betere ondersteuning en een zeer professionele helpdesk met kennis van zaken tegen een prima prijs! Bovendien denken ze altijd mee in de juiste oplossing zodat je nooit teveel betaald, maar een oplossing krijgt die bij jouw situatie past. Top jongens!

Stephan Jordan

Eigenaar

Xolution is gespecialiseerd in webhosting en responsive webdesign voor WordPress. Sinds 2004 leveren wij een breed scala aan professionele weboplossingen voor (startende) ondernemers, het MKB, vereniging, stichtingen en overheid. Functionele en vooruitstrevende ontwerpen, met liefde en aandacht gemaakt. En altijd online. Wij zorgen voor uw website alsof het de onze is! En dat doen wij tegenwoordig samen met Shock Media. Na jarenlang onze eigen infrastructuur in beheer te hebben gehad, waren wij toe aan een gespecialiseerde partner op het gebied van Managed Hosting. De lat lag hoog: een partij die ons minimaal op hetzelfde niveau kon bedienen zoals de klanten dat van ons gewend zijn. Al vanaf het eerste contact bleek Shock Media de juiste keuze: wij zijn perfect begeleid naar onze ultieme oplossing. Een uitstekend platform, supersnel netwerk en professioneel management. Ja, vooral qua support is Shock Media een uitblinker: proactief, goed bereikbaar en zeer kundig. Dankzij Shock Media kunnen wij ons weer volledig focussen op onze core business. Een absolute aanrader.

Ton Heerze

Directeur

Webton is een professioneel bureau dat websites ontwerpt en bouwt voor verschillende opdrachtgevers. Daarnaast bieden wij diensten aan zoals Linkbuilding en Content Marketing om de vindbaarheid van deze websites te verbeteren. Wij werken met passie aan het online succes van onze opdrachtgevers. Daarom vinden we het belangrijk om aan onze opdrachtgevers producten van hoogwaardige kwaliteit te leveren en denken wij graag met hen mee.

Stef Nitert

Art Director / Mede-eigenaar

Wij ervaren Shock Media als professioneel en betrouwbaar. Daarnaast bieden ze altijd snelle en duidelijke hulp. Dat maakt het samenwerken met Shock Media erg prettig en kunnen wij onze klanten een goede en stabiele service aanbieden.

Gerealiseerde oplossingen

Frank van het Bolscher

Eigenaar

Alles wat met hosting te maken heeft hebben wij inmiddels bij Shock Media ondergebracht. Er was behoefte aan een partij die met je mee denkt, een partij die groot genoeg is om een stabiele basis neer te zetten, maar waar je geen nummertje wordt. Dit is waar Shock Media heel sterk in is.

Remon Pel

Senior Interactive Developer

Wij zijn webdesigners uit de omgeving van Utrecht, gepassioneerd bezig met ons vak. Wij ontwikkelen websites die er mooi uitzien en die goed te gebruiken zijn door zowel onze klanten als eindgebruikers. Omdat wij onze klanten een totaalpakket willen aanbieden, is het ook mogelijk om bij ons hosting af te nemen. Maar om diverse redenen onderhouden wij zelf geen serverpark. Hiervoor hebben wij in Shock Media de perfecte partner gevonden; snel, betrouwbaar en flexibel. Door de goede zorgen van Shock Media zijn onze websites altijd in de lucht. Ook voor oplossingen met betrekking tot specifieke problemen hebben ze bij Shock Media een groep fantastische mensen voor ons klaar staan die met ons meedenkt en ons ondersteunt waar nodig.

Maurice Kruse

Eigenaar

Twinsense is specialist in online communicatie. Wij combineren de kracht van video met de kracht van internet. Dit vraagt veel van een webserver. Een sterke partner die goed bereikbaar is en problemen serieus neemt, is hierin van groot belang. Daar hebben wij met Shock Media een perfecte partner in gevonden.

Arjan Schollaart

Eigenaar

Bij zoekmachine optimalisatie is de betrouwbaarheid en continuïteit van hosting van groot belang. Dat is bij de Cloud Server die we bij Shock Media hebben ondergebracht dik in orde. Op deze server hebben we een deel van de Nederlandstalige websites van onze klanten ondergebracht. Het gaat om honderden websites die daardoor snel en stabiel werken.

Hans de Bruin

Manager Online Marketing

Shock Media beheert de server achter ons weblog en forum. Op deze (zelf ontwikkelde) sites plaatsen wij nieuws, communiceren we met onze klanten en geven we een kijkje achter de schermen van het bedrijf. Het is belangrijk dat deze sites snelle laadtijden hebben en altijd beschikbaar zijn, ook bij extreme drukte.

Edwin Jonker

Eigenaar

Wij zijn erg tevreden met Shock Media, dat begon al toen we besloten hadden gebruik te maken van hun diensten. We moesten overstappen naar een professionele hosting partij. We zagen echter op tegen een migratie. Gelukkig nam Shock Media alle zorg uit handen. Wij gaven de wachtwoorden en na een paar uur konden we al testen. Alles was goed en van de daadwerkelijke migratie hebben wij niets gemerkt

Gert-Jan Olthoff

CEO

THYSOL Group B.V. is een internationale leverancier van medische tapes en aanverwante medische hulpmiddelen voor fysioklinieken, massageklinieken, chiropractors en ziekenhuizen. Producten zoals kinesiologische tape, veterinaire kinesiologische tape, IASTM tools, fascia massage tools, siliconen cupping sets, floss banden en cross tape. Deze producten worden onder de merk labels: CureTape®, VetkinTape®, FASCIQ® en CrossLinq® via het wereldwijde dealernetwerk door THYSOL Group B.V. geleverd aan deze eindgebruikers.

Joost Lansink

CEO

SKEPP maakt gebruik van een managed hosting dienst die Shock Media levert. Dit zorgt ervoor dat wij ons volledig kunnen focussen op het ontwikkelen van ons product en onze website. Shock Media ontzorgt ons dus in lasten, waardoor wij ons niet bezig hoeven te houden met het up en running houden van onze hosting omgeving. Wij zijn dan ook erg tevreden over de monitoring en onderhoud die Shock Media levert. Door hun actieve monitoring worden wij meteen op de hoogte gesteld als er problemen dreigen te ontstaan. Zij lossen dit dan ook snel voor ons op. De snelle en deskundige ondersteuning van Shock Media zorgt er voor dat wij ons volledig kunnen focussen op de uitbreidingen van onze producten en website.

Mitchel Oude Nijhuis

Marketing Manager

Shock Media verzorgt de hosting van onze Nederlandse en Belgische websites. Door de seizoensgevoeligheid van tuinmeubelen en de vele nationale en internationale reclame campagnes zijn er momenten met enorme grote bezoekerspieken.

Ricardo Groothedde

Marketing Manager

Shock Media verzorgt sinds 2016 de hosting van onze website en heeft daarnaast de website snelheid geoptimaliseerd door middel van caching en server configuratie op maat. In het verleden hebben wij veel last gehad van het onbereikbaar zijn van de website en een langzame laadtijd van de pagina’s, gelukkig is dit dankzij Shock Media verleden tijd. Tijdens de verhuizing van onze oude hosting partij naar de nieuwe server werd al snel ontdekt dat onze website op een grotere en betere server moest draaien om de gewenste snelheid te halen, binnen 1 dag was dit geregeld! Dankzij Shock Media kunnen wij ons weer bezig houden met waar wij goed in zijn: iPhone’s repareren. Shock Media zorgt ervoor dat website ondanks bezoekerspieken altijd te bereiken is en daarnaast ook nog eens snel is!