Specialisaties

  • Design
  • Development
  • Marketing

Wirelab

Wirelab is een Digital Agency met kantoren in Amsterdam en Enschede. Als lid van Dutch Digital Agencies helpen onze klanten sinds 2008 met het creëren van digitale oplossingen die het merk, de conversie en resultaten naar een hoger niveau tillen. Onze marketeers, designers en developers verleggen grenzen voor een relevante en uniforme gebruikerservaring. Wirelab bestaat een jong, creatief en hecht team met specialisten. We onderscheiden ons door enthousiasme, flexibiliteit en onze onophoudelijke drive om de beste resultaten te behalen. Samen werken wij aan digitale oplossingen voor toonaangevende merken als Renault Benelux, Transavia, Grolsch, KPN, Radical Redemption en Jonnie Boer.

Naar de website van Wirelab

Specialisaties:

  • Design
  • Development
  • Marketing

We think

Ons hechte team bestaat uit jonge, creatieve specialisten. Wat ons anders maakt dan de rest? Ons enthousiasme, de flexibiliteit van het team en een onophoudelijke drive om de beste resultaten te behalen. Binnen Wirelab - Digital Agency werken we met drie pijlers om digitale oplossingen te bedenken, te creëren en optimaliseren: als creatief partner werken we graag samen in elke fase van een project. Vanuit een grondige analyse en heldere doelstellingen werken we samen aan een sterke fundering in de vorm van een digitale strategie die klaar is voor de impact van digitaal.

We create

Als makers van oogstrelende designs, vette motion graphics en interactieve content ontwikkelen we flexibele en schaalbare technologie voor de digitale ambities van onze opdrachtgevers. Met behulp van inbound marketing, advertising en analytics zetten we digitale oplossingen effectief en zichtbaar in. We meten doelen en spelen in op relevante inzichten uit de markt om de digitale oplossingen constant te optimaliseren. Samen maken we van jouw merk een groeiend succes.

Wirelab facts

25

medewerkers

2008

opgericht

2

jaar partner

100+

projecten afgerond

Projecten van Wirelab