Specialisaties

  • Design
  • Consultancy
  • Marketing

Webton

Webton ontwerpt en bouwt websites die goed scoren in Google. We werken met passie aan jouw online succes. Steeds vaker merken we dat het persoonlijke contact helpt bij het overbrengen van wensen en ambities. Op deze manier is de kerk waarin Webton gehuisvest is een locatie waar mensen elkaar treffen, gesprekken voeren en vertrekken met een goed gevoel. Prettig klantcontact met een nuchtere kijk op internet.

Naar de website van Webton

Specialisaties:

  • Design
  • Consultancy
  • Marketing

Geschiedenis

Door de jaren is Webton gestaag gegroeid. Van het maken van websites op een studentenkamer (1999) naar een wat meer karakteristiek onderkomen. In mei 2016 is de van oorsprong Nederlands Hervormde kerk aan de Oelerweg 95 te Hengelo gekocht. Deze kerk had vroeger naast een religieuze functie ook een sociale rol. Mensen kwamen samen in de kerk, namen hier met elkaar de week door en leerden nieuwe mensen kennen. Deze sociale rol willen we graag in stand houden. Een website is naar ons idee namelijk niet langer meer alleen technisch vernuft!

Ons DNA

Als toegankelijk en benaderbare webpartner verbinden wij de vraag met onze expertise naar een bewezen oplossing. Wij doen dit op bevlogen wijze die aansluit bij jouw wensen. Wij zijn altijd optimistisch over de uitdaging die een opdracht ons geeft en werken vervolgens zelfverzekerd en constructief aan jouw online succes! Alles wat we ondernemen, toetsen we aan onze kernwaarden: plezier, loyaliteit, prestatie en erkenning.

Trots op wat we maken

Met trots hebben we sinds 1999 gewerkt aan een groot klantenbestand. Laat je inspireren door de verschillende projecten die wij hebben gerealiseerd voor tevreden klanten. Op onze site hebben we tevens enkele casussen uitgewerkt (zie het blauwe icoon) zodat je een nauwkeurig beeld krijgt hoe wij deze specifieke klant hebben geholpen met bijvoorbeeld een nieuwe site of met mooie posities in Google middels het linkbuilden. Zijn er vragen? Neem dan direct contact op met ons team.

Webton facts

21

medewerkers

1999

opgericht

3.000+

projecten afgerond

9,6

gemiddelde klantbeoordeling

Projecten van Webton