Specialisaties

  • Design
  • Marketing
  • Studio

Twinsense

Twinsense is een online communicatiebureau dat de mogelijkheden van internet combineert met de mogelijkheden van video. Wij ontwerpen en ontwikkelen websites/webwinkels en maatwerk internet-systemen waarin video een belangrijke rol speelt. Onze teamsamenstelling van vormgevers, programmeurs en videospecialisten is uniek en realiseert de perfecte online beleving. Tevens zijn wij specialist op het gebied van SEA/SEO. Tot slot ontwikkelen wij ook 360 graden video’s en virtual reality.

Naar de website van Twinsense

Specialisaties:

  • Design
  • Marketing
  • Studio

Over ons

Twinsense kan al jaren gezien worden als specialist op het gebied van online marketing. Met in-house specialisten op het gebied van bedrijfsfilms, webontwikkeling, online marketing en videomarketing biedt het bedrijf al sinds 2005 een compleet plaatje voor organisaties van midden tot groot MKB. Sinds 2015 is het bedrijf versterkt met de Virtual & Augmented Reality specialist Twinsense360. Door het combineren van VR en AR heeft Twinsense in 2015 een grote stap naar voren kunnen zetten.

Onze werkwijze

Samen bepalen we een online marketingstrategie die ervoor zorgt dat potentiële klanten naar u toekomen. Dat u gevonden wordt vanwege het bieden van zinvolle en handige informatie. Ook wel inbound marketing genoemd! Bij deze strategie is het effect duurzaam in tegenstelling tot een advertentie waar het effect weg is zodra u de advertentiecampagne uitzet. Wanneer u interessante informatie deelt vinden klanten het de moeite waard om met u in contact te blijven. En dat werkt!

Videomarketing

Om aandacht van uw bezoekers vast te houden is videomarketing onmisbaar binnen uw huidige marketingstrategie. Door middel van videomarketing laat u bezoekers op een nieuwe, dynamische manier kennis maken met uw organisatie, producten of diensten. De verwachting is dat in 2019 het videoaandeel 80% zal zijn van al het internetverkeer. Wij zijn visueel ingestelde wezens. Één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Dat weten we allemaal. Video’s activeren gebieden in onze hersenen die verantwoordelijk zijn voor besluitvorming en emoties. Laten dat nu net de gebieden zijn die u graag wilt triggeren tijdens het beslissingsproces.

Twinsense facts

15

medewerkers

2005

opgericht

575

opdrachtgevers

2

vestigingen

Projecten van Twinsense