Specialisaties

  • Marketing
  • Studio
  • Consultancy

Team Nijhuis

Digital marketingbureau Team Nijhuis is dé businesspartner voor bedrijven die willen groeien. Groei is hierbij altijd een positief resultaat: meer winst, omzet of rendement, maar ook het behoud van een bestaande markt. Het bureau combineert 45 jaar ervaring op het gebied van strategische marketing en communicatie met de laatste kennis over digitale marketing. Dankzij de groei die Team Nijhuis voor andere bedrijven realiseerde is het bureau de afgelopen jaren zelf ook flink gegroeid. Dat leverde vijfmaal een plaats in de Deloitte Technology Fast 50 (2015 t/m 2019) op als het snelst groeiende marketingbureau van Nederland.

Naar de website van Team Nijhuis

Specialisaties:

  • Marketing
  • Studio
  • Consultancy

Partner bureau

Team Nijhuis werkt als Premier Partner nauw samen met Google en als HubSpot Certified Partner met HubSpot. Naast Google Premier is het bureau als een van de weinige Nederlandse bureaus ook Google App Immersion partner. Naast businesspartner voor bedrijven is Team Nijhuis kennispartner op het gebied van digital marketing. Het bureau geeft regelmatig gastcolleges op Saxion Hogescholen en de Universiteit Twente en denkt mee over de invulling van opleidingen.

Gratis scan

Als bedrijf zet je (online) marketing in om te groeien. Groeien in termen van leads, omzet en klanten. Heb je het idee dat het beter kan? Dat je kansen laat liggen? Tijd voor de gratis Quickscan van Team Nijhuis. Hiermee brengen wij jouw huidige situatie in kaart en kijken wij wat er verbeterd of nog extra ingezet kan worden om een zo goed mogelijk resultaat te halen. De aanbevelingen leiden áltijd tot betere resultaten. Honderden bedrijven gingen je voor. Wil jij meer winst, omzet en nieuwe klanten? Met de gratis Quickscan laten wij jou alle kansen zien!

Team Nijhuis facts

40

medewerkers

1973

opgericht

150+

opdrachtgevers

9

gemiddelde klantenbeoordeling

Projecten van Team Nijhuis