Specialisaties

  • Marketing
  • Studio
  • Consultancy

Team Nijhuis

Digital marketingbureau Team Nijhuis is dé businesspartner voor bedrijven die willen groeien. Groei is hierbij altijd een positief resultaat: meer winst, omzet of rendement, maar ook het behoud van een bestaande markt. Het bureau is opgericht in 1973 en combineert veertig jaar ervaring op het gebied van strategische marketing en communicatie met de nieuwste kennis over digitale marketing. In 2015 en 2016 won het snelgroeiende bureau een FD Gazelle. Inmiddels heeft het bureau viermaal een notering in de Deloitte Technology Fast 50 (2015, 2016, 2017 en 2018) als het snelst groeiende marketingbureau van Nederland behaald.

Naar de website van Team Nijhuis

Specialisaties:

  • Marketing
  • Studio
  • Consultancy

Partner bureau

Team Nijhuis werkt als Premier Partner nauw samen met Google en als HubSpot Certified Partner met HubSpot. Naast Google Premier is het bureau als enige Nederlandse bureau ook Google App Immersion partner. Naast businesspartner voor bedrijven is Team Nijhuis kennispartner op het gebied van digital marketing. Het bureau geeft regelmatig gastcolleges op Saxion Hogescholen en de Universiteit Twente en denkt mee over de invulling van opleidingen. 

Gratis scan

Meer leads, omzet en naamsbekendheid met digitale marketing? Tijd voor de gratis review. Als Google Premier Partner behoort Team Nijhuis tot de top 20 van Nederland. Dit exclusieve partnership biedt voordeel voor bedrijven. Met de gratis scan kijken we waar een bedrijf nu staat. Welke marketing middelen worden ingezet? Wat werkt wel en wat werkt minder en kan dus verbeterd worden? Kunnen kosten naar beneden en rendement omhoog? Als vakidioten zien wij vaak dat ingezet marketingbudget niets oplevert en dat doet ons zeer. Ontdek hoe jij kunt groeien met onze gratis review.

Team Nijhuis facts

40

medewerkers

1973

opgericht

150+

opdrachtgevers

9

gemiddelde klantenbeoordeling

Projecten van Team Nijhuis