Specialisaties

  • Design
  • Consultancy
  • Development

Tajriba

Tajriba ontwikkelt webshops als officieel PrestaShop partner en daarnaast ook websites en webapplicaties op maat. Dit doen wij met de software PrestaShop voor e-commerce projecten en voor informatieve websites wordt gebruik gemaakt van WordPress. Onze designer maakt logo's en huisstijlen op maat. Wij werken al langere tijd met Shock Media samen en dit gaat erg professioneel!

Naar de website van Tajriba

Specialisaties:

  • Design
  • Consultancy
  • Development

Over ons

Tajriba is een volwaardig internetbureau gevestigd in Almelo. Wij realiseren Huisstijlen, PrestaShop webshops, WordPress websites en webapplicaties op maat. Ons team bestaat uit developers en een designer. Tajriba werkt voor het MKB. Voor ondernemers en grote online webshops. Dankzij de afwisselende opdrachten en leuke klanten al meer dan 8 jaar ervaring! Benieuwd wat we voor jullie kunnen betekenen? Kijk dan snel op onze website! 

Werkwijze

Samen nemen we de wensen en opdracht door. Luisteren en onderzoeken waar de bezoekers van je website echt naar opzoek zijn. Zo ontstaat er een goede strategie. Wij zetten graag in op een lange samenwerking en zijn ook na oplevering betrokken bij de groei. Vervolgens zetten we de wireframes om naar een ontwerp met lettertypen, kleuren en vormen. Er ontstaat een grafisch ontwerp dat exact nagebouwd wordt. Zodra alles klopt en het ontwerp naar wens is, gaan we aan de slag met de unieke template ontwikkeling. De webshop, website of webapplicatie wordt op maat ontwikkelt.

Tajriba facts

4

medewerkers

2010

opgericht

4

jaar partner

8,5

gemiddelde klantenbeoordeling