Specialisaties

  • Design
  • Consultancy
  • Marketing

OH Marketing & Strategie

Wij zijn een marketingbureau uit Wierden. Een goede samenwerking staat bij ons centraal. OH Marketing & Strategie doet er alles aan om jouw project van A tot en met Z in goede banen te leiden. Geen gedoe en nonsense, maar gewoon duidelijk weten waar je aan toe bent. Of je nu een website of webshop nodig hebt, met social media aan de slag wil of een flyer ontworpen wil hebben, wij hebben er zin in. Zullen we samen iets moois maken? 

Naar de website van OH Marketing & Strategie

Specialisaties:

  • Design
  • Consultancy
  • Marketing

Over ons

Al meer dan 10 jaar werkt OH Marketing & Strategie aan bijzondere opdrachten voor haar klanten. Ons bedrijf is in 2008 opgericht door Jolanda Oude Hendrikman. Begonnen met traditionele reclame, het ontwerp van offline uitingen, vanuit een hoekje in de woonkamer. Op zoek naar versterking nam Jolanda zo haar eerste werknemer in dienst. Ook verhuisde OH naar het huidige pand aan de Nijverdalsestraat, waar het langzaam verder groeide in alle breedste zin van het woord. Meer enthousiaste en creatieve werknemers, diensten en zelfs nieuwe directieleden. Inmiddels durven wij onszelf een full-service marketingbureau te noemen.

Onze kennis

De kennis die we in al die jaren hebben opgedaan, zetten we graag voor je in. Samen zijn we elke dag bezig met het ontwikkelen van huisstijlen en websites, het schrijven van teksten en social media berichten, SEO en SEA en nog veel diversere opdrachten. Zowel op online als offline gebied helpen we jouw bedrijf hogerop. Maar dit kunnen we alleen samen met jou, want een goede samenwerking staat bij ons centraal. Door duidelijke communicatie staat geen van beide partijen voor verrassingen. Zijn die er wel? Dan zul je merken dat wij heel flexibel zijn. Zo behalen we samen succes.

OH Marketing & Strategie facts

12

medewerkers

10.000+

projecten afgerond

400+

opdrachtgevers

8,2

gemiddelde klantbeoordeling