Specialisaties

  • Design
  • Development
  • Marketing

Nedfinity

Nedfinity levert als full service internetbureau al 18 jaar succesvolle websites. Wij bouwen websites die de juiste doelgroep aanspreekt, gebruiksvriendelijk is en makkelijk zelf te beheren is. Wij dragen bij aan het succes van uw onderneming met onze online oplossingen voor uw website, webshop, mobiele apps en marketing. Dit doen we met een gedreven team van specialisten. Mensen met hart voor internet en oog voor resultaat.  

Naar de website van Nedfinity

Specialisaties:

  • Design
  • Development
  • Marketing

Ons verhaal

Op 14 februari 2000 begon Nedfinity met het bouwen van sites die grafisch en technisch van hoog niveau waren. Dat was toen ons uitgangspunt en dat is het nu nog steeds. Nedfinity heeft zich de afgelopen 18 jaar ontwikkeld tot het full service internetbureau dat succesvolle websites bouwt die goed vindbaar zijn in Google en makkelijk te onderhouden zijn. 

Ons team

Wij van Nedfinity zijn techneuten en marketeers. Wij kennen de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied en maken dan ook gebruik van de nieuwste en beste technologieën. We leveren complexe oplossingen, maar maken die voor iedereen begrijpelijk. Dat doen we door middel van eenvoudige beheersystemen en persoonlijke hulp. Zo bieden wij oplossingen die voor iedereen inzichtelijk zijn en dragen we op deze manier bij aan het succes van uw onderneming.

Concurrentie onderscheid

Al 18 jaar werken we met een ambitieus en gedreven team van specialisten. Bij Nedfinity doet iedereen waar die goed in is. We houden van het internet en begrijpen het! In die 18 jaar hebben we al meer dan 500 klanten blij gemaakt. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4 van de 10. Wij zetten dan ook altijd net een stapje extra en ondersteunen onze klanten altijd op een proactieve manier.  

Nedfinity facts

17

medewerkers

2000

opgericht

480

opdrachtgevers

9,4

gemiddelde klantenbeoordeling

Projecten van Nedfinity