Specialisaties

  • Development
  • Marketing
  • Consultancy

Marotura

Marotura All Online Business is een Nederlands-Duits familiebedrijf en totaalpartner op het gebied van digitalisering, online business en technologie. Wij zijn een strategisch digital agency met een flinke IT-component in huis en hebben alles onder één dak om organisaties digitaal van A tot Z te ontzorgen en hun online business te laten groeien. Dat doen we vanuit onze drie expertises: digitale transformatie, online business en digitale specialist Nederlandse & Duitse markt.

Naar de website van Marotura

Specialisaties:

  • Development
  • Marketing
  • Consultancy

Ons team

In 2007 is Marotura opgericht door de broers Abdeloahid, Redouane en Achmed Taouil, met ondersteuning vanuit de Universiteit Twente. Marotura staat voor Duitse topkwaliteit en Nederlandse creativiteit en flexibiliteit. Inmiddels werken er zo'n 20 Nederlandse en Duitse medewerkers op onze vestigingen in Enschede (NL) en Bocholt (DE). De Marotura-collega’s beschikken stuk voor stuk over een gezonde Achterhoekse/Twentse werkmentaliteit: de daad bij het woord voegen en hard werken voor een goed eindresultaat voor onze klanten.

Onze expertise

- Digitale transformatie: wij begeleiden u bij het digitaliseren van uw bedrijf. Strategie, data en technologie vormen hierbij de basis voor onze werkwijze om te zorgen voor de best passende digitale oplossing.
- Online business: wij werken vanuit online data en kennis van de doelgroep aan digitale strategieën om het maximale uit uw online business te halen en te zorgen voor meer conversie en leads.
- Digitale specialist Nederlandse & Duitse markt: met onze jarenlange kennis en ervaring van de Nederlandse én de Duitse markt helpen we u met succesvolle grensoverschrijdende online klantbenadering vanuit Nederland naar Duitsland of andersom. 

Onze toegevoegde waarde

We kunnen ons voorstellen dat u niet precies weet hoe u internet succesvol inzet voor uw onderneming of waar u moet beginnen om uw conversies te verhogen. Of dat u hulp wilt bij het digitalisering van uw bedrijf of het bereiken van de Duitse markt. Bij Marotura kunt u terecht voor online dienstverlening van A tot Z. Van analyse en strategie naar planvorming en uitvoering. Wilt u met ons bespreken hoe we uw bedrijf verder kunnen helpen en wat het beste bij u past? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.

Marotura facts

20

Aantal medewerkers

2007

Opgericht in

100+

Aantal opdrachtgevers

2

Aantal vestigingen

Projecten van Marotura