Specialisaties

  • Design
  • Development
  • Marketing

Internetbureau Haboes

Wij zijn Internetbureau Haboes, het online label van Enof creatieve communicatie. We bieden online oplossingen om de organisatie- en communicatiedoelstellingen van onze klanten te realiseren. Wij denken mee, adviseren en managen verwachtingen, proces en resultaat. Een mix van ontwikkelaars werkt hard om voor elkaar te krijgen wat er voor en met de klant is bedacht. Dat wat we opleveren, is vooral bepaald aan de voorkant: we hebben veel aandacht voor hetgeen moet worden bereikt en hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen. We bedenken slimme oplossingen, zijn Agile en bouwen een online topproduct van waaruit de klant kan blijven doorontwikkelen.

Naar de website van Internetbureau Haboes

Specialisaties:

  • Design
  • Development
  • Marketing

Onze studio

In onze studio werkt een mix van online ontwikkelaars met een niet aflatende inzet om voor elkaar te krijgen wat er voor en met onze klanten is bedacht. En dat wat we opleveren is vooral bepaald aan de voorkant: we hebben veel aandacht voor hetgeen moet worden bereikt en hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen. 

Onze werkwijze

We zoeken altijd naar slimme kwalitatieve oplossingen. Grote webprojecten en het uitstippelen van contentstrategieën hebben daarbij onze focus. Als WordPress-specialist ontwikkelen wij in samenwerkingsverband een complete webbeleving passend naar jouw wensen. Met oog op de gebruiker zoeken wij naar de juiste balans tussen vorm en functie. Haboes is een gedreven, levendig en nuchter internetbureau. Wij willen online bedrijfsuitingen tastbaar en zinvol maken, en proosten (Haboes!) graag met onze klanten op succesvolle projecten!

Internetbureau Haboes facts

10

medewerkers

2011

opgericht

100+

projecten afgerond

70

opdrachtgevers

Projecten van Internetbureau Haboes