Specialisaties

  • Development
  • Design
  • Marketing

IMPRES

IMPRES helpt bedrijven bij het concretiseren en realiseren van hun volledige digitale transformatie strategie of een deel hiervan. We bedenken, ontwerpen, valideren, bouwen én implementeren digitale oplossingen zoals websites, koppelingen, apps en portals. Bovendien zorgen we voor zowel zichtbaarheid als activatie bij de juiste doelgroep door de inzet van content en online marketing.

Voorgaande doen we al ruim 20 jaar, waarin we maar liefst meer dan 4.100 projecten hebben uitgevoerd!

Naar de website van IMPRES

Specialisaties:

  • Development
  • Design
  • Marketing

Over ons

In 2002 startte Spencer Roozeboom IMPRES.  Hij deed dat omdat hij vond dat organisaties verder helpen op een andere manier kon dan dat er al gebeurde: Eerlijker, slimmer en menselijker. Een manier die bedrijven klaarstoomt voor de toekomst. Het team is gebouwd op dezelfde principes. Dat betekent een fijne en veilige werkplek, waar mensen zichzelf zijn, waar zij groeien en zich verder kunnen ontwikkelen. Dit zorgt uiteindelijk ook voor de beste oplossingen, waarmee we onze klanten gelukkig maken en op weg helpen naar de (digitale) toekomst.

Missie en visie

Digitaliseren is een veelomvattend begrip waar iedereen een andere kijk op heeft. Onze missie bij IMPRES is om organisaties te helpen met digitaliseren, op een manier die voor iedereen begrijpelijk is. Digitaal transformeren in begrijpelijke taal, dat is ons dagelijkse doel. Van daaruit werken wij met de visie dat doen de beste manier is van denken. We doen door te testen en experimenteren, zo weten we precies wat werkt en wat bijdraagt aan de ambities en doelen van onze klanten. 

IMPRES facts

49

medewerkers

2002

opgericht

2022

partner sinds

1

vestiging

Projecten van IMPRES