Specialisaties

  • Design
  • Consultancy
  • Development

Fresh Apple

Fresh Apple laat je digitale fantasieën werkelijkheid worden. We leveren topnotch producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een glimlach op je gezicht toveren. Vakmanschap is waar het allemaal om draait. Wij zijn gelukkig als we 24/7 aan onze passie kunnen werken. We bekijken onze projecten alsof het onze eigen onderneming is: we letten op budget, denken pro-actief mee, kunnen in een rap tempo van niets iets maken en nog eens erg goed ook. Door onze getting-things-done-mentaliteit houden we de communicatielijnen kort, het ontwikkelproces transparant en het contact direct.

Naar de website van Fresh Apple

Specialisaties:

  • Design
  • Consultancy
  • Development

Home of the digital athletes

Iedere dag werken we hard om meer terrein in het digitale landschap te veroveren, onder andere door onze Fresh Approach. Gedreven door gezonde nieuwsgierigheid, bekritisering van heilige huisjes en door een creatieve bom te werpen wordt er allerlei prachtigs gerealiseerd. De samenwerking is voor ons key en wat we doen moet er toe doen; resultaat is belangrijk! We zijn ervan overtuigd dat iedereen een digitale fantasie heeft, wij helpen je graag dit vorm te geven of je zelfs volledig te ontzorgen door een totaal concept neer te leggen; startup of corporate is welkom!

Strategy & concept

Het begint bij een wens of fantasie en via open brainstormsessies of workshops achterhalen we wat de route zou moeten zijn dit te realiseren. Met een sterk analytisch vermogen in combinatie met een bom creativiteit denken we jouw strategie uit. Een scan van jouw merk pakken we direct mee, now is the time! De strategie is de basis voor het concept en krijgt nu handen en voeten. Welke elementen zullen er in de realisatie van de digitale fantasie benodigd zijn, welke business case, en klopt je identity nog?! In deze fase wordt de creative richting en de tone of voice vastgesteld.

Design & development

Het creatieve deel is begonnen! Onze designers maken voor jou een visuele vertaling van het concept waarmee je zintuigen geraakt gaan worden. Dit concept gaan wij samen met jou finetunen en perfectioneren; beware of goosebumps! Wanneer de fundering is gelegd en de verwachting helder is, kan er gebouwd gaan worden! We hebben een diversiteit aan skills in huis, zodat we iedere klus aan kunnen. Met een voorliefde voor PHP, CORDOVA, VUE.JS en NODE.JS zorgen we ervoor dat je investering lang(er) mee kan. Onze (app) developers gaan met precisie te werk jouw digitale fantasie te realiseren; Scrum is the way to the finish!

Fresh Apple facts

19

medewerkers

2012

opgericht

500+

projecten afgerond

300

opdrachtgevers

Projecten van Fresh Apple