Specialisaties

  • Development
  • Marketing
  • Consultancy

Dtch. Digitals

Digital marketingbureau Dtch. Digitals is dé businesspartner voor bedrijven die willen groeien. Groei is hierbij altijd een positief resultaat: meer winst, omzet of rendement, maar ook het behoud van een bestaande markt. Het bureau combineert 45 jaar ervaring op het gebied van strategische marketing en communicatie met de laatste kennis over digitale marketing. Dankzij de groei die Dtch. Digitals voor andere bedrijven realiseerde is het bureau de afgelopen jaren zelf ook flink gegroeid. Dat leverde vijfmaal een plaats in de Deloitte Technology Fast 50 (2015 t/m 2019) op als het snelst groeiende marketingbureau van Nederland.

Naar de website van Dtch. Digitals

Specialisaties:

  • Development
  • Marketing
  • Consultancy

Partner bureau

Groeien met digital marketing kan alleen als je de juiste partners erbij betrekt. Voor hosting Shock Media, maar voor digital marketing Google en HubSpot. Dtch. Digitals behoort tot de top 3% Premier Partner bureaus van Google en is HubSpot Gold partner. Naast businesspartner voor bedrijven is Dtch. Digitals kennispartner op het gebied van digital marketing. Het bureau geeft regelmatig gastcolleges op Saxion Hogescholen, Digitale Werkplaats Twente en de Universiteit Twente en denkt mee over de invulling van opleidingen.

Samenwerken aan groei

Samen willen we jouw online aanwezigheid vergroten en jouw doelen bereiken. Samenwerken aan een gezamenlijke marketingcampagne, het delen van onze kennis en kunde in de vorm van consultancy en trainingen, het bereiken van jouw doelgroep met de juiste kanalen, de juiste boodschap en op het juiste moment. Door onze krachten te bundelen, kunnen we samen meer leads, meer omzet en meer naamsbekendheid creëren voor jou. Samen online groeien is een krachtige manier voor online succes met jouw bedrijf.  Dtch. Digitals is jouw business partner voor groei!

Dtch. Digitals facts

75+

medewerkers

330+ MKB-bedrijven

aantal opdrachtgevers

2

Aantal vestigingen

9.1

gemiddelde klantenbeoordeling

Projecten van Dtch. Digitals