Specialisaties

  • Design
  • Development
  • Marketing

Creative ICT

Creative ICT is een Full Service Digital Agency, actief sinds 2010. Met ons team van 25 specialisten helpen wij onze klanten bij Branding & Strategy, UX / UI Design, Web Development, Digital Marketing en Motion & Film. Voor de ontwikkeling van digitale oplossingen, richten wij ons op WordPress, WooCommerce, Magento en Symfony. Daarnaast kunnen we actief ondersteunen bij de integratie met ERP of PIM systemen. 

Naar de website van Creative ICT

Specialisaties:

  • Design
  • Development
  • Marketing

Werkwijze

Creative ICT werkt nauw samen met haar klanten. We vinden het belangrijk om het bedrijf, de medewerkers, de propositie, de diensten/producten en de bedrijfsprocessen goed te leren kennen. Op deze manier kunnen we een maatwerk strategie en oplossing bieden die past bij het profiel en het vraagstuk van de klant. Onze B2B klanten zijn o.a. SOPREMA, Royal Roofing Materials, Willem Dijk, Sendcloud, Postcode.nl, Fundaments. TL Besparen, Robitex, Prettycars en PAY. Onze B2C klanten zijn o.a. VDM Cars, Universiteit Twente, Frederique’s Choice, FERM, Rabobank, HEMSSON en Bouwhuis.com.

Magento 2

Door de end-of-life van Magento 1 in juni 2020 is de vraag naar Magento 2 enorm. Om die reden heeft Creative ICT een gestroomlijnd proces geschreven, om een soepele overgang te kunnen garanderen naar het nieuwe Magento platform. Creative ICT helpt je dan ook graag bij het migreren naar Magento 2. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Creative ICT facts

30

medewerkers

2010

opgericht

5

jaar partner

250

opdrachtgevers

Projecten van Creative ICT