Specialisaties

  • Consultancy
  • Design
  • Development

Codexx

Online groeit, online is nu en online is toekomst. Wil je meer rendement halen uit je website of webshop? Zoek je een betrouwbare partner die je helpt en ondersteunt bij onderhoud en technische oplossingen? Codexx helpt! Met een zeer ruim assortiment aan oplossingen en een goede samenwerking met diverse partners kunnen wij je altijd een passende oplossing bieden.

Naar de website van Codexx

Specialisaties:

  • Consultancy
  • Design
  • Development

De werkwijze

Jouw verwachtingen overtreffen. Dat proberen wij elke dag weer, door niet hetzelfde te werken als andere web-bureau's, maar door nét dat beetje extra service te bieden. Wij gaan graag samen met jou de uitdaging aan om jouw bedrijf goed (online) op de kaart te zetten. Door onze uiterst flexibele werkwijze heb je nooit lange wachttijden. Door nauwe samenwerking met geselecteerde professionals in een vast team ben je altijd verzekerd van kwaliteit. Wij bieden een compleet pakket aan middelen om jouw bedrijf (online) op de kaart te zetten. Met een content management systeem waarbij jíj de touwtjes in handen hebt! 

De bedrijfscultuur

Wij helpen je bij de keuze voor een webapplicatie of oplossing. In de huidige markt is heel veel keus in webapplicaties, CMS systemen en oplossingen, maar wat is de juiste en wat past bij jou? Na het vaststellen van de keus volgt het overtreffen van de verwachting door nét dat extra's te geven. Dat geeft een kick! Door een brede expertise in verschillende systemen (oa. MODX, Magento (1&2), Wordpress) en kennis over diverse programmeertalen kan de oplossing snel en accuraat beoordeelt worden. Daarnaast vind je bij Codexx een groot inlevingsgevoel waardoor we je beter begrijpen en jouw doel kunnen realiseren.

Codexx facts

3

jaar partner

50+

projecten afgerond

35+

opdrachtgevers

9,3

gemiddelde klantenbeoordeling

Projecten van Codexx