Specialisaties

  • Development
  • Design
  • Consultancy

CODE14

Wij zijn CODE14. New school bedrijfskundigen en technology partner van bedrijven die willen groeien en accelereren. Door slimmer te werken, in plaats van harder. Dat is wat we doen: simplifying digital complexity. Met ons team van developers, proces engineers en projectmanagers focussen wij ons op de vraag hoe we de bedrijven van onze partners maximaal verder kunnen ontwikkelen. Geen opdracht is te uitdagend, geen oplossing is te simpel. Nieuwsgierig?

Naar de website van CODE14

Specialisaties:

  • Development
  • Design
  • Consultancy

Onze werkwijze

Simplifying digital complexity met onze Smart Grow formule: structurele commerciële groei en het productiever, efficiënter en toekomstbestendiger maken van bedrijven met behulp van slimme technologie. Aan de commerciële kant laten we je bedrijf schaalbaar en voorspelbaar groeien. Aan de operationele kant beperken we verspillingen door het inrichten van een slimme architectuur en optimalisatie van processen. Met onze Smart Grow formule is de uitkomst altijd hetzelfde: duurzame schaalbare groei en procesoptimalisatie. 

Waarom CODE14?

Wij stellen de vraag achter de vraag en definiëren de kern van het achterliggende probleem. Zo bieden wij oplossingen aan gebaseerd op data, in plaats van op onderbuikgevoel. Wij analyseren waardestromen in je organisatie en bepalen of en waar er optimalisatie mogelijk is. Of we analyseren of er groei mogelijk is voor je organisatie. Input van deze research zetten we om naar een passende en voor jouw bedrijf specifieke oplossing; dit noemen wij Solution Concepting. Vervolgens gaan wij coderen, bouwen, publiceren, leren en bouwen we weer verder. Alles om ervoor te zorgen dat je het optimale rendement behaalt. 

Bijkomende voordelen

Werk wordt uitdagender; dit zorgt voor meer werkplezier en leidt zo tot nog hogere productiviteit en gelukkige werknemers. Werk wordt slimmer; waardevolle tijd wordt beter gebruikt, wat meer rendement oplevert. Werk wordt sneller; de time-to-market wordt verkort, waardoor je zo snel mogelijk live kunt. 

Omzet verhogen of hoger rendement door procesoptimalisatie? Plan een gesprek in en ontdek met welke oplossing wij jouw business kunnen laten accelereren!

CODE14 facts

40

medewerkers

2014

opgericht

2020

partner sinds

400+

aantal opdrachtgevers

Projecten van CODE14