Specialisaties

  • Development
  • Design
  • Marketing

Clearsite

Internetbureau Clearsite bedenkt en bouwt WordPress websites en webapplicaties op maat. Onze brede kennis en bruikbare ideeën worden al sinds Y2K vertrouwd door klanten, groot en klein, uit diverse branches. Onze werkwijze is simpel en gebaseerd op samenwerking, leren kennen en begrijpen. Geen van onze projecten zijn daarom hetzelfde, de juiste aanpak ook niet. Dus houden wij niet krampachtig vast aan één proces. In plaats daarvan luisteren we en denken met je mee, waarbij we gelijk problemen zoeken en doelen vaststellen. Het resultaat is een maatwerk plan dat past bij jou, ons en het project.

Naar de website van Clearsite

Specialisaties:

  • Development
  • Design
  • Marketing

We maken het persoonlijk

Een klein hecht team van digitale specialisten die normaal praten, gemakkelijk zijn om mee te werken en net zo veel om jouw projecten geven als jij. Bij ons krijg je geen managers aan de telefoon maar persoonlijk contact met de mensen die het werk doen. Het resultaat is een vertrouwd team dat de zaken op de juiste manier aanpakt en actief betrokken blijft bij jouw project. Informeel en tegelijkertijd professioneel. Dus als je op de koffie komt, laat je stropdas maar thuis.

We zoeken problemen

We zijn selectief in het werken met de juiste klanten aan de juiste projecten. Waar ze aan moeten voldoen? Ze zijn ambitieus en uitdagend. Samen gaan we probleemgestuurd en doelgericht te werk en altijd recht voor z'n raap. Onze klanten kunnen het hebben. Omdat ze weten wat het oplevert. We combineren onze ideeën, maken het tastbaar en toetsen het aan jouw doelen en verwachtingen. Problemen en pijnpunten lossen we samen op. We gaan gewoon net zo lang door tot het klopt.

We halen resultaat

Geïnteresseerd in de laatste trends of technologieën, maar het moet wel passen bij het het overkoepelend doel. Elke actie die we ondernemen, moet bijdragen aan een goed resultaat. Het resultaat staat centraal in alles wat we doen, in technologie en design. We creëren daarmee producten, campagnes en content voor geweldige bedrijven. Wil je doorontwikkelen of heb je gewoon hulp nodig om jouw project naar een hoger niveau te tillen? We helpen je in iedere fase.

Clearsite facts

6

Aantal medewerkers

1999

Opgericht in

2001

Partner sinds

9,8

Gemiddelde klantenbeoordeling

Projecten van Clearsite