Specialisaties

  • Consultancy
  • Design
  • Studio

Brndz

Vraag onze klanten waarom zij voor Brndz kiezen en ze antwoorden allemaal: de mensen. Onze mensen halen namelijk het beste uit ieder merk. Niet voor niets is Brndz een creative agency met een grote veelzijdigheid. Binnen ons team zijn alle disciplines vertegenwoordigd. Conceptdenkers, designers, filmmakers én developers. Maak kennis met onze talenten. Stuk voor stuk professionals die het beste in elkaar naar boven halen. We hebben één gezamenlijk doel: uitingen maken waar we trots op zijn én waarmee we verwachtingen overtreffen.

Naar de website van Brndz

Specialisaties:

  • Consultancy
  • Design
  • Studio

Strategy

Bij het begin beginnen. Eerst denken, dan doen. Dát is onze meest favoriete aanpak. Hoe jouw weg naar een succesvol merk er vervolgens uit ziet, bepalen we samen. Een bedrijf, een nieuw product, maar ook branding. Het start áltijd met een goed idee, een sterk concept. Om van jouw ideeën een succes te maken, is een duidelijk plan van essentieel belang. Op basis daarvan maken we communicatiemiddelen die doel treffen.

Creative storytelling

(Visuele) branding is dé manier om je te presenteren en te onderscheiden van anderen in jouw markt. En in onze ideale wereld is die branding de perfecte vastlegging van het verhaal achter jouw organisatie. Dat verhaal van binnenuit vertellen, daar zijn we goed in. Wat heeft jouw organisatie de wereld te brengen? Wat maakt jouw merk bijzonder? Pas als we dat tot in detail snappen, gaan we aan de slag met een creatief concept. Zo doen we er alles aan om handen en voeten te geven aan jouw identiteit. Om vorm te geven aan jouw verhaal. En om jouw verwachtingen te overtreffen.

Successful teamwork

Every client brings us new inspiration. Leuke en uitdagende projecten uitvoeren voor klanten die net als ons de meerwaarde inzien van treffende (visuele) branding. Dát is waar we iedere dag ons bed voor uitkomen. Maak kennis met onze talenten. Stuk voor stuk professionals die het beste in elkaar naar boven halen. Van kleine opdrachten tot totaalconcepten: als team gaan we altijd voor het beste resultaat. Ons werk moet altijd Brndz-waardig zijn.

Brndz facts

15

medewerkers

3

jaar partner

542

opdrachtgevers

1

vestiging

Projecten van Brndz