Specialisaties

  • Design
  • Consultancy
  • Marketing

Brand Specials

Brand Specials ontwikkelt slimme strategieën en spraakmakende marketing concepten die mensen aansporen tot interactie met het merk. Wij hebben alles in huis om jouw merk tot leven te laten komen. Denk hierbij aan merkontwikkeling, (huisstijl)design, marketingcampagnes, brandmanagement, content marketing en webdesign. Onze specialiteit ligt in het denken vanuit een relevante merkgedachte. Alleen op die manier creëer je een spraakmakend merk dat doelgericht contact maakt met de gewenste doelgroep en/of stakeholders. Want dat laatste aspect is waar het allemaal om draait; je doelgroep activeren. Wij noemen dit ook wel heel mooi marketingactivatie.

Naar de website van Brand Specials

Specialisaties:

  • Design
  • Consultancy
  • Marketing

Bedrijfscultuur

Wij zijn een sterk team van vier vakidioten die met veel plezier zich dagelijks ontfermen over tal van uiteenlopende marketing en design vraagstukken. De verbindende factor is onze passie voor het vak. Er heerst een informele, en zeer creatieve, sfeer waarin keihard wordt gewerkt en dat zorgt vrijwel altijd voor spraakmakende resultaten. Ondertussen zingen we graag mee op de muziek en genieten we van ons eigen urban jungle!

Werkwijze

IQ + EQ + XQ = jouw merk. Een formule die krachtig en effectief is, voor ons als merkenbouwers en activators, maar ook voor jouw onderneming. Wat we hiermee bedoelen is dat we idealiter altijd vanuit dezelfde stappen werken, namelijk; eerst de strategie bepalen, vervolgens de visuele doorvertaling realiseren en uiteindelijk de doelgroep activeren. Vanuit deze eigen formule maken we merken speciaal. Dit doen we voor onder meer A-merken, voetbalclubs, business-to-business en startups. Hebben we je interesse gewekt? We leggen onze formule graag aan je uit en niet onbelangrijk, waarom het werkt!

Brand Specials facts

4

medewerkers

2013

opgericht

250+

projecten afgerond

30+

opdrachtgevers

Projecten van Brand Specials