Specialisaties

  • Consultancy
  • Design
  • Development

Betawerk

Betawerk begon toen drie broers besloten hun krachten te bundelden en is inmiddels uitgegroeid tot een prijswinnend online bedrijf met 15 medewerkers. We zijn gevestigd op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen, hét euregionale knooppunt voor smart services. Samen met u creëren wij digitale oplossingen voor complexe uitdagingen in een veranderende wereld. Onze passie wordt duidelijk in de prijswinnende projecten die we hebben gerealiseerd: met Maastricht UMC+ wonnen we de zilveren Dutch Interaction Award, de belangrijkste prijs voor online in Nederland. Drupal Splash Awards wonnen we met Mijn U-center (goud), Arbeidsmarktdashboard en Myinlife (zilver). 

Naar de website van Betawerk

Specialisaties:

  • Consultancy
  • Design
  • Development

Online strategie en creatie

Betawerk is altijd nieuwsgierig naar mensen en organisaties met prikkelende ideeën en niet voor de hand liggende vragen. Deze vormen de start van een proces: een samenwerking waarin co-creatie met onze klant centraal staat. Wij ontwikkelen top websites en apps met Drupal en slimme online strategieën met behulp van Service Design Thinking. Hierbij houden we rekening met uw doelgroep, uw organisatie en de context waarin deze zich beweegt. Wij vertalen de vraag in een website of applicatie met relevante, aantrekkelijke inhoud en een vernieuwend, responsive en gebruiksvriendelijk design. 

Hoogwaardige digitale oplossingen

Betawerk werkt met Drupal: één van de beste contentmanagementsystemen ter wereld. Technologie staat bij ons echt in dienst van de eindgebruiker en niet andersom. Het eindresultaat? Een optimale interactie tussen u en uw doelgroep. Als uw website of applicatie klaar is zorgen wij natuurlijk ook voor alle technische faciliteiten die de site of applicatie optimaal laten functioneren en ondersteunen wij uw organisatie bij de implementatie, bijvoorbeeld door het trainen van medewerkers. Bovendien helpt onze servicedesk u op ieder moment met uw vraag of probleem. 

Taking care of tomorrow, today

U bent van harte welkom op onze locatie in de Brightlands Smart Services Campus (BSSC): een bruisende omgeving waar bedrijven en instellingen werken aan slimme oplossingen voor complexe vragen. Wij worden enthousiast van ambitieuze projecten. Maar we zijn ook nieuwsgierig naar nieuwe ideeën of uitdagende vragen. Betawerk helpt met het scherpstellen van uw online strategie en ontwikkelt hoogstaande websites en applicaties. Benieuwd hoe wij dit doen? Neem contact met ons op!

Betawerk facts

15

medewerkers

2011

opgericht

250+

projecten afgerond

50+

opdrachtgevers

Projecten van Betawerk