Specialisaties

  • Design
  • Development

a&m impact

Wij zijn a&m impact, een internetbureau gevestigd in Doetinchem. Wij creëren al 20 jaar impact met sociaal intranet, websites en mobiele apps. Impact leveren zit in ons bloed en in de cultuur van a&m impact. Bij ieder project zorgen wij ervoor dat we impact voor en met onze klant leveren. Dit is de belofte die wij aan onze klanten doen!

Naar de website van a&m impact

Specialisaties:

  • Design
  • Development

Onze oplossingen

Voor de jeugdzorg, gehandicaptenzorg, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg (GGZ), ziekenhuizen en overige sectoren (gemeenten, onderwijs en commercieel) leveren wij onder andere de volgende oplossingen: sociaal intranet, websites, mobiele apps, samenwerkingsportalen en werken-bij websites. Deze oplossingen zijn gebundeld in een compleet communicatiepakket dat iedere zorginstelling nodig heeft. Wij weten dus hoe we zorginstellingen efficiënter kunnen laten werken! Ook dragen wij bij aan innovatieplatformen, omdat we dat leuk vinden om te delen en de zorg willen verbeteren met onze internettechnologie. Nodig ons eens uit voor een kennismakingsgesprek en laat je verrassen door onze creatieve ideeën.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn pragmatisch (we zetten een probleem om in een oplossing, hierbij gaan we doelgericht te werk), oprecht (we houden van open en eerlijke communicatie, zowel intern als extern), lange termijn (we streven naar het bouwen van langdurige partnerships met onze klanten), nuchter (we zijn een Achterhoeks bedrijf, met een nuchtere mentaliteit), humor (we vinden plezier hebben in datgene dat je doet, een belangrijke factor voor succes) en focus (we focussen ons op de zorgmarkt, omdat we geloven dat je moet doen waar je goed in bent en waar je je goed bij voelt). 

a&m impact facts

14

medewerkers

1998

opgericht

2

jaar partner

1

vestiging

Projecten van a&m impact