Partnermiddag 28 september 2018

Op deze pagina kun je je inschrijven voor de Shock Media partnermiddag op vrijdag 28 september 2018. We heten je om 12:00 uur van harte welkom op ons kantoor te Almelo. Naast enkele interessante presentaties zal er een uitgebreide rondleiding zijn in één van de datacenters. We sluiten deze middag graag af met een gezellige vrijdagmiddagborrel! Er is beperkt plek, dus meld jezelf en eventueel één collega snel aan! Vol = vol.

Rondleiding datacenter

Heb je altijd al een kijkje willen nemen in één van de datacenters vanuit waar wij onze diensten aanbieden? Wij verzorgen in samenwerking met Previder een uitgebreide rondleiding door een datacenter, hierbij kom je zelfs op plekken waar onze engineers geen toegang tot hebben!

Presentaties & lunch

Wij verzorgen enkele kort maar krachtige presentaties over onszelf, onze infrastructuur, de datacenters, het laatste nieuws over onze dienstverlening en ons partnerprogramma. Uiteraard zal een lunch niet ontbreken.

Vrijdagmiddagborrel

Wij luiden de laatste vrijdag van elke maand traditioneel in met een informele vrijdagmiddagborrel. Je bent van harte welkom om ook aan te sluiten! Hierbij kun je ook nader kennismaken met ons team. En mocht je de uitdaging aandurven: een potje tafeltennis of tafelvoetbal gaan wij zeker niet uit de weg! :)

Aanmeldingen voor de partnermiddag zijn gesloten

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar sales@shockmedia.nl.

Uw aanmelding is ontvangen.

}}