Partnerdag 11 april 2024

Op deze pagina kun je je inschrijven voor de Shock Media partnerdag op donderdag 11 april 2024. Vanaf 12:00 ben je van harte welkom op ons kantoor te Almelo. Naast enkele interessante presentaties zal er een uitgebreide rondleiding zijn in één van de datacenters. We sluiten de dag graag af onder het genot van een drankje bij ons op kantoor! Belangrijk! Er is beperkt plek, dus meld jezelf en eventueel één collega snel aan! Vol = vol.

Rondleiding datacenter

Heb je altijd al een kijkje willen nemen in één van de datacenters vanuit waar wij onze diensten aanbieden? Wij verzorgen in samenwerking met Previder een uitgebreide rondleiding door een datacenter, hierbij kom je zelfs op plekken waar onze engineers geen toegang tot hebben!

Presentaties & lunch

Wij verzorgen enkele kort maar krachtige presentaties over het laatste nieuws, (technische) ontwikkelingen in onze dienstverlening en ons partnerprogramma. Uiteraard zal een lunch niet ontbreken.

Borrel

We sluiten af op ons kantoor met een borrel! Hierbij kun je ook nader kennismaken met ons team. En mocht je de uitdaging aandurven: een potje tafeltennis of tafelvoetbal gaan wij zeker niet uit de weg! :)

Aanmelding Shock Media partnerdag

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar dus meld je zo snel mogelijk aan voor de Shock Media partnerdag! Na aanmelding ontvang je binnen 2 werkdagen een bevestiging van deelname.

Aanmelden