Partners

Shock Media is specialist in Managed Hosting en biedt vele (maatwerk) oplossingen voor het MKB, multinationals en de overheid. Met een sterk en professioneel team, jarenlange ervaring, diverse certificeringen, eigen infrastructuur en volledige inhouse kennis van alle aangeboden oplossingen, is Shock Media de ideale partner voor bedrijven die hosting diensten als aanvulling of toevoeging zien van hun eigen dienstverlening.

Hoe werkt het partnerprogramma?

Shock Media kan al haar diensten bieden waarbij de partner als tussenpersoon en/of adviseur fungeert. Met de partner als tussenpersoon zijn er interessante kortingen op diverse diensten van Shock Media te verkrijgen. Met de partner als adviseur is er een terugkerende kickback mogelijk op diverse diensten. In beide gevallen bepaald u zelf de mate waarin u uw klanten betrekt. Hierdoor kunt u prominent uitdragen partner van Shock Media te zijn. Maar kunt u de diensten ook deels of volledig whitelabel aanbieden.

Het partnerprogramma is volledig geïntegreerd in de my.shockmedia.nl omgeving. Een partner heeft volledige inzage in, en indien nodig controle over, de diensten die als tussenpersoon zijn afgesloten of als adviseur zijn aangedragen. 

Wilt u ook partner worden?

Het partnerprogramma kent enkele eisen. Een partner dient actief te zijn in een beroepsgroep die aansluit op het aanbieden van hosting. Denk hierbij aan webdesigners, software ontwikkelaars en andere aanverwante beroepsgroepen. Daarnaast zijn er eisen voor minimale omzet en/of minimale aanbevelingen. Wilt u hierover meer informatie ontvangen of heeft u interesse in het partnerprogramma? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Word nu partner van Shock Media! »

 

 

 

"Al vanaf het eerste contact bleek Shock Media de juiste keuze: een uitstekend platform, supersnel netwerk en professioneel management."

Stephan Jordan
Eigenaar

Meer referenties »

Waarom Shock Media?

  • Actief sinds 1999
  • Maximale performance
  • Deskundige ondersteuning
  • 24/7 proactieve support
  • Innovatieve oplossingen
  • Duidelijke garanties