DHPA deelnemer

Shock Media is deelnemer van de stichting Dutch Hosting Provider Association (DHPA). De stichting DHPA is een samenwerking van marktleidende hosting- en cloud providers en marktleidende leveranciers. De DHPA behartigt de belangen van toonaangevende hosting- en cloud providers en zet zich in voor een verdere professionalisering van de sector. Hedendaags vertegenwoordigd DHPA met zo’n 30 marktleidende deelnemers, waaronder Shock Media, circa 50% van de Managed Hosting omzet in Nederland.

De DHPA hanteert de volgende kernwaarden: professionaliteit, kwaliteit, veiligheid en transparantie. Dit zijn ook kernwaarden die kenmerkend zijn voor Shock Media. Daarom is Shock Media, op uitnodiging van het bestuur van DHPA, deelnemer geworden. Het deelnemerschap houdt in dat Shock Media met haar beleid en processen past binnen het profiel van de DHPA. Daarnaast committeert Shock Media zich aan de DHPA Code of Conduct (CoC) en de gedragscode Notice and Takedown. Tevens voldoen de SLA’s van Shock Media aan de eisen van het DHPA SLA raamwerk

Het DHPA deelnemerschap waarborgt dat Shock Media hoge kwaliteit levert en op betrouwbare en professionele wijze met haar klanten, personeel en andere deelnemers omgaat. Dit biedt extra zekerheid voor bedrijven die een betrouwbare, professionele hostingpartner zoeken.

 

"Al vanaf het eerste contact bleek Shock Media de juiste keuze: een uitstekend platform, supersnel netwerk en professioneel management."

Stephan Jordan
Eigenaar

Meer referenties »

Waarom Shock Media?

  • Actief sinds 1999
  • Maximale performance
  • Deskundige ondersteuning
  • 24/7 proactieve support
  • Innovatieve oplossingen
  • Duidelijke garanties