Back-up en Storage

StorageGrip houden op uw bedrijfsdata wordt belangrijker omdat er steeds meer online wordt opgeslagen. Shock Media levert oplossingen waarmee u er zeker van bent dat al uw bedrijfsgegevens veilig zijn en op ieder willekeurig moment kunnen worden teruggehaald in het geval er iets misgaat.

Een veilige plek voor al uw data

Shock Media begrijpt als geen ander dat uw (bedrijfs)data goud waard is. Verlies van data heeft catastrofale gevolgen voor uw dienstverlening. Daarom biedt Shock Media betrouwbare back-up en storage oplossingen waar u met een gerust gevoel uw data kan veiligstellen. Of het nu data is die lange tijd bewaard moet worden of die met grote regelmaat wordt opgevraagd: er is altijd een passende oplossing voor uw doeleinden.

Betrouwbare I/O voor uw applicatie

IO betekend input/output en vertaald zich naar de snelheid van schrijf- en leesacties op uw storage oplossing. De oplossingen van Shock Media bieden voor iedere situatie de juiste I/O. Of het nu gaat om een high performance applicatie waar gebruik gemaakt wordt van SSD's of juist om grote hoeveelheden data die lang en betrouwbaar opgeslagen moeten worden. U kunt erop vertrouwen dat de snelheid van zowel de storage zelf als het netwerk dat de opgevraagd data transporteert uitermate snel zijn.

Voldoe aan wettelijke eisenBack-ups

De beveiliging van uw oplossing voldoet aan alle wettelijke eissen. Zo staat apparatuur uitsluitend in gecertificeerde datacentra binnen Nederland en is Shock Media ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd.

Afgestemd op uw doeleinden

Door in gesprek te gaan met onze adviseurs kan Shock Media u een advies geven voor een oplossing die volledig afgestemd is op uw doeleinden. Neem daarom gerust contact met ons op.

Maak nu een vrijblijvende afspraak »

"Het samenwerken met Shock Media ervaren wij als erg prettig en daardoor kunnen wij onze klanten een goede en stabiele service aanbieden."

Stef Nitert
Art Director

Meer referenties »

Waarom Shock Media?

  • Actief sinds 1999
  • Maximale performance
  • Deskundige ondersteuning
  • 24/7 proactieve support
  • Innovatieve oplossingen
  • Duidelijke garanties