Applicatie Hosting

Focus op de ontwikkeling van uw applicatie. Shock Media biedt gespecialiseerde platformen voor de performance, stabiliteit en bereikbaarheid van uw applicaties. Door intensief samen te werken met uw ontwikkelaars zorgen we voor robuuste omgeving voor uw applicatie.

+31 (0) 546 - 714360

 • Overzicht
 • Managed PHP Hosting
 • Managed Java Hosting
Overzicht

U ontwikkelt, wij doen de rest

Door de wijze waarop Shock Media het beheer van uw applicatieomgeving uit handen neemt kunt u 100% focus houden op de ontwikkeling van uw applicatie. 

Stabiele, schaalbare en krachtige oplossingen

Applicaties zijn er in alle soorten en maten. Shock Media biedt voor iedere applicatie een stabiele, schaalbare maar vooral ook krachtige oplossing. Door intensieve monitoring beschikken wij over uitgebreide statistieken en kunnen daar door middel van onze uitgebreide ervaring analyses op toepassen.

Maatwerk voor uw applicatie

Shock Media is een maatwerkspecialist. Hierdoor bieden we omgevingen die volledig op maat worden afgestemd op uw applicatie. Deze omgevingen zijn zeer schaalbaar, veilig, stabiel en bieden de hoogste performance.

Managed Applicatie Hosting

Managed Hosting speelt een belangrijke rol binnen Applicatie Hosting. Managed Hosting zorgt ervoor dat uw oplossing volledig onderhouden en bewaakt is. Zie onze Managed Hosting pagina voor meer informatie.

Contact
Managed PHP Hosting

Shock Media is gespecialiseerd in Managed Hosting voor websites en applicaties die zijn ontwikkeld op basis van PHP. Hierbij kunt u denken aan websites welke gebruik maken van een CMS zoals bijvoorbeeld Wordpress, Magento, Drupal en Joomla maar uiteraard ook maatwerk PHP applicaties. De jarenlange ervaring van de specialisten van Shock Media zorgt ervoor dat u een samenwerkingspartner heeft die continu zorgt voor bewaking, onderhoud en optimalisatie van de omgevingen.

De voordelen van PHP hosting bij Shock Media:

 • Harde garanties op beschikbaarheid, reactietijden én oplostijden
 • De beste serverconfiguraties voor iedere PHP-applicatie
 • Ruime caching mogelijkheden door middel van bijvoorbeeld Memcached, Redis, APC en Varnish
 • Keuze uit verschillende webservers zoals bijvoorbeeld Apache, Nginx of Lightspeed
 • Keuze uit meerdere PHP versies en modules
 • 24x7 bewaking, security updates en structurele optimalisaties

Managed Wordpress Hosting

Wanneer uw website of webapplicatie gebruik maakt van WordPress dan heeft u aan Shock Media een partner die samen met u de optimale prestaties, stabiliteit en veiligheid waarborgt voor iedere WordPress website. Shock Media richt omgevingen specifiek in voor WordPress. Eveneens wordt er advies gegeven betreffende plugins en andere verbeteringen die ervoor zorgen dat uw WordPress website perfect draait.

Managed Magento Hosting

Shock Media is gespecialiseerd in de hosting van Magento webshops. We zorgen ervoor dat uw webshop snel, veilig en stabiel draait. Zie voor meer informatie onze Magento Hosting pagina.

Managed Drupal Hosting

Drupal is een open source CMS dat wereldwijd voor miljoenen websites en applicaties als basis fungeert. Shock Media richt omgevingen in die specifiek zijn geoptimaliseerd voor Drupal. Shock Media is eveneens partner van Stichting Drupal Nederland.

Managed Craft CMS en Craft commerce Hosting

Voor websites en webshops welke ontwikkeld worden op basis van Craft CMS of Craft Commerce biedt Shock Media omgevingen die schaalbaar zijn ingericht voor een optimaal presterende Craft applicatie.

Managed Joomla Hosting

Joomla is een wereldwijd populair CMS. Shock Media zorgt voor de ideale serverconfiguratie zodat uw Joomla website stabiel, veilig en snel is.

Managed Typo3 Hosting

Typo3 wordt veel ingezet voor grote websites met veel pagina's, bezoekers en gebruikers. Door de omgeving te optimaliseren voor het gebruik van Typo3 zorgen de specialisten van Shock Media ervoor dat u 100% focus houdt op de doorontwikkeling van uw websites.

Managed PrestaShop Hosting

Door de beste serverconfiguraties te hanteren voor PrestaShop zorgt Shock Media ervoor dat de bezoeker van uw webshop een prettige bezoekerservaring heeft waardoor we bijdragen aan een hogere conversie.

Contact
Managed Java Hosting

Java is een platform onafhankelijke programmeertaal en wordt gebruikt voor de meest uiteenlopende (web)applicaties. De servers van Shock Media zijn geoptimaliseerd voor Java applicaties.

De voordelen van Java hosting bij Shock Media:

 • Hoge performance voor uw Java applicaties
 • Harde garanties op beschikbaarheid, reactietijden én oplostijden
 • Uitgebreide monitoring van uw Java applicaties
 • 24x7 bewaking, onderhoud en (security) updates
 • Maatwerk voor uw Java applicatie

Managed Apache Tomcat Hosting

Apache Tomcat is een open source webcontainer ontwikkeld door de Apache Software Foundation (ASF). Tomcat implementeert Java servlets en JavaServer Pages (JSP) om een HTTP web server omgeving te bieden die Java code kan uitvoeren. Shock Media biedt volledige ondersteuning voor de hosting van Apache Tomcat. Tomcat wordt meer en meer gebruikt voor websites die veel verkeer genereren, is cross-platform en draait daardoor op elk systeem dat Java ondersteunt.

Applicatiemonitoring met Jolokia

Shock Media biedt uitgebreide inzichten in het verbruik van uw applicatie door het gebruik van Jolokia. Door dit te activeren voor uw Java applicatie krijgt u 24x7 real-time inzicht in de kritieke waardes van uw applicatie.

Contact

Wij werken voor