Zorginstellingen

Patiëntdata bevat veel gevoelige informatie. U wilt de zekerheid hebben dat deze informatie op een adequate manier verwerkt en opgeslagen wordt. Heeft u klanten in de zorg of bent u zelf actief in de zorg? Dan bent u bij Shock Media aan het juiste adres. Hoogwaardige Managed Hosting voor de zorg, volledig voorzien van NEN7510, ISO9001 en ISO27001 certificeringen.

Specifieke oplossingen

Medische Hosting

Shock Media biedt voor organisaties die werkzaam zijn in en/of voor de zorg verschillende oplossingen. Wij verzorgen de hosting voor medische systemen waarin gevoelige (patiënt-)informatie en bijzondere persoonsgegevens opgeslagen of verwerkt worden. Shock Media draagt 24x7 de zorg voor de veiligheid, beschikbaarheid en integriteit van deze gegevens conform de NEN7510. Dit is de hoogste norm voor informatiebeveiliging in de zorg.

Meer weten

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Server Management

Focus op de ontwikkeling van uw applicaties en websites. Shock Media verzorgt dag en nacht het beheer en onderhoud van uw servers op basis van uitgebreide Service Level Agreements.

Meer weten

Private Cloud

Een Private Cloud is een infrastructurele oplossing waarbij de gehele omgeving volledig is afgestemd op uw servers, websites en applicaties. De omgeving wordt op geen enkel vlak gedeeld met andere klanten. Vanuit de Resource Pool die een Private Cloud mogelijk maakt kunt u eenvoudig en onbeperkt Cloud Servers starten.

Meer weten

Managed Applicatie Hosting

Focus op de ontwikkeling van uw applicatie. Shock Media biedt gespecialiseerde platformen voor de performance, stabiliteit en bereikbaarheid van uw applicaties. Door intensief samen te werken met uw ontwikkelaars zorgen we voor robuuste omgeving voor uw applicatie.

Meer weten

Managed App Platform

De voordelen van Kubernetes maar niet de complexiteit? Maak dan gebruik van de jarenlange kennis en ervaring van Shock Media!

Meer weten

Specifieke producten

Multi Datacenter

Wanneer absolute zekerheid voor uw websites en applicaties een vereiste is, biedt Shock Media Multi Datacenter oplossingen. Door het toepassen van verschillende replicatietechnieken bent u er van verzekerd dat, ongeacht de calamiteit, uw websites en applicaties bereikbaar zijn voor uw klant en/of gebruiker.

Back-up & Storage

Uw data is goud waard. Zorg daarom voor een goede, volledige en geografisch gescheiden back-up die u de zekerheid biedt dat u ten alle tijde uw data veilig heeft gesteld.

Wij werken voor