SSL certificaten

Laat Shock Media uw SSL-certificaten verzorgen. Alle SSL-certificaten zijn inclusief installatie, configuratie en jaarlijkse verlenging. Voorkom dat uw SSL-certificaten verlopen.

+31 (0) 546 - 714360

  • Overzicht
  • Soorten SSL
Overzicht

Veilige verbindingen met SSL

Met een SSL-certificaat op uw website wordt vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat deze gegevens niet onderschept kunnen worden. Onmisbaar dus voor een veilige en professionele website. Naast het vertrouwen dat een beveiligde website uitstraalt, heeft een SSL-certificaat ook een positieve invloed op de Google rankings. Shock Media kan ieder gewenst SSL-certificaat voor u aanvragen, configureren en installeren. Ook zorgen wij er dan voor dat het certificaat jaarlijks wordt verlengd. U heeft dus nergens meer omkijken naar.

Contact
Soorten SSL

Welke SSL-certificaten zijn er beschikbaar?

U kunt uw website of webshop met verschillende soorten SSL-certificaten beveiligen. Uiteindelijk dienen allemaal hetzelfde doel, namelijk uw website/webshop beveiligen. Hieronder belichten wij de verschillende soorten certificaten. Uiteraard geven wij u graag advies welke het beste bij uw situatie past.

Standard Domain Validation

Dit is het meest gebruikte certificaat en het beveiligt maximaal 1 domeinnaam. Het certificaat controleert of de aanvrager daadwerkelijk eigenaar is of controle heeft over het domein. Bij het certificaat wordt standaard één extra domein geleverd waardoor de website voor zowel met als zonder 'www.' voor de domeinnaam beveiligd is.

Organisation Validation

Met dit certificaat wordt er telefonisch geverifieerd of de bedrijfsgegevens correct zijn. Bezoekers van een website kunnen met deze bedrijfsgegevens controleren of ze op de website van het juiste bedrijf zijn. De bedrijfsgegevens worden in het certificaat opgenomen, maar komen niet prominent in beeld zoals dat bij uitgebreide (Extended Validation) certificaten wel het geval is.

Extended Validation

Certificaten met deze uitgebreide validatie tonen de bedrijfsnaam in een groene adresbalk van de browser en voldoen aan zeer strenge vastgestelde richtlijnen. Naast de domeinvalidatie waarbij de aanvrager laat zien controle te hebben over het domein waarvoor het certificaat wordt aangevraagd worden ook de bedrijfsgegevens gecontroleerd. Er wordt hiervoor naar een openbaar register zoals de Kamer van Koophandel gekeken, en er wordt ter verificatie naar de organisatie gebeld. Voor sommige leveranciers is het noodzakelijk dat er documenten worden ondertekend en ons worden toegestuurd.

Multi Domain Validation

Met een Multi Domain Validation kunnen meerdere (sub)domeinnamen in één certificaat beveiligd worden. Dit kunnen mogen meerdere hoofddomeinen zijn, maar voor certificaten met bedrijfsgegevens moeten alle domeinen dezelfde domeineigenaar hebben. Het certificaat bevat standaard twee domeinvalidaties en kan worden uitgebreid met extra domeinen.

Wildcard

Met een Wildcard kunnen een onbeperkt aantal subdomeinen van het hoofddomein beveiligd worden. 

Contact

Wij werken voor