Reseller Hosting

Reseller Hosting van Shock Media geeft u de mogelijkheid om zonder zorgen en onder uw eigen naam webhosting te verkopen. Binnen ieder Reseller pakket kunt u eenvoudig hostingpakketten aanmaken voor u en uw klanten.

+31 (0) 546 - 714360

  • Overzicht
Overzicht

Snel en schaalbaar

Reseller Hosting van Shock Media biedt u een stabiel en snel platform waar u uw eigen website én die van uw klanten kunt hosten. Alle pakketten binnen de Reseller omgeving zijn volledig schaalbaar en groeien mee met uw onderneming.  

Gebruiksvriendelijk controlpanel

Via het gebruiksvriendelijke control panel beheert u op eenvoudige wijze uw Reseller omgeving. Webhostingpakketten zijn makkelijk aan te maken en databases, e-mailadressen en spamfilters zijn naar wens in te stellen. Via Installatron zijn de meest uiteenlopende CMS'en als Wordpress, Joomla of ownCloud met een enkele klik te installeren.

Volledig Managed

Het Reseller Hosting platform wordt volledig onderhouden door de experts van Shock Media. U kunt er volledig op vertrouwen dat uw data veilig is, mede doordat er dagelijks geografisch gescheiden back-ups worden gemaakt. Bij ieder pakket kunt u rekenen op  uitstekende support en ondersteuning. Wij zijn er om u te helpen groeien!

Contact

Wij werken voor