Overheidsinstanties en Enterprise

Geef uw organisatie zekerheid, stabiliteit en veiligheid. Shock Media biedt oplossingen die u de zekerheid bieden dat uw gebruikers dag en nacht kunnen maken van uw webapplicaties en websites. Wij zijn ISO27001, ISO9001 en NEN7510 gecertificeerd. Wij creëren een solide basis voor de verdere groei van uw online uitdagingen. Vertrouw op de specialisten van Shock Media!

Specifieke oplossingen

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Server Management

Focus op de ontwikkeling van uw applicaties en websites. Shock Media verzorgt dag en nacht het beheer en onderhoud van uw servers op basis van uitgebreide Service Level Agreements.

Meer weten

Load Balancing

Voor websites en applicaties waarbij beschikbaarheid, bereikbaarheid en performance een absolute vereiste zijn is Load Balancing de ideale oplossing. Een Load Balancing oplossing wordt doorgaans ingezet voor zeer bedrijfskritische en intensief gebruikte (web)applicaties en/of databases. Door jarenlange ervaring is Shock Media uw partner voor dit type oplossing.

Meer weten

Private Cloud

Een Private Cloud is een infrastructurele oplossing waarbij de gehele omgeving volledig is afgestemd op uw servers, websites en applicaties. De omgeving wordt op geen enkel vlak gedeeld met andere klanten. Vanuit de Resource Pool die een Private Cloud mogelijk maakt kunt u eenvoudig en onbeperkt Cloud Servers starten.

Meer weten

Managed App Platform

De voordelen van Kubernetes maar niet de complexiteit? Maak dan gebruik van het de jarenlange kennis en ervaring van Shock Media!

Meer weten

Specifieke producten

Domeinnamen

Kies uit meer dan 300+ extensies en registreer eenvoudig nieuwe domeinnamen via het My Shock Media control panel. Inclusief geografisch gescheiden nameservers en volledig DNS-beheer.

SSL certificaten

Laat Shock Media uw SSL-certificaten verzorgen. Alle SSL-certificaten zijn inclusief installatie, configuratie en jaarlijkse verlenging. Voorkom dat uw SSL-certificaten verlopen.

Webhosting

Een stabiele, snelle en veilig plek voor uw website, die vindt u bij Shock Media. Maak gebruik van de laatste technieken en zorg ervoor dat uw website dag en nacht snel bereikbaar is. Shock Media biedt u een 24x7 bewaakte en onderhouden omgeving voor uw website. Onze webhosting pakketten zijn volledig schaalbaar en zijn volledig beheerbaar via ons control panel.

Wij werken voor