Multi Datacenter

Wanneer absolute zekerheid voor uw websites en applicaties een vereiste is, biedt Shock Media Multi Datacenter oplossingen. Door het toepassen van verschillende replicatietechnieken bent u er van verzekerd dat, ongeacht de calamiteit, uw websites en applicaties bereikbaar zijn voor uw klant en/of gebruiker.

+31 (0) 546 - 714360

  • Overzicht
Overzicht

Bedrijfskritische applicaties

Wanneer u als organisatie volledig afhankelijk bent van de bereikbaarheid en beschikbaarheid van uw websites en applicaties dan biedt Shock Media hiervoor Multi Datacenter oplossingen. Deze oplossingen zorgen ervoor dat uw websites en applicaties ten alle tijde te gebruiken zijn, ook bij de meest extreme calamiteiten. 

Multi datacenter Load Balancing

Multi datacenter omgevingen kunnen bij Shock Media op verschillende methoden worden toegepast. Eén van de mogelijkheden die Shock Media biedt is het Load Balancen over meerdere datacenters. Hierbij draaien er in meerdere datacenters actieve instanties met uw websites en applicaties. Shock Media zorgt voor de synchronisatie van de data en de database zodat bij uitval van een volledig locatie er geen onderbreking plaatsvindt.

Multi datacenter failover

Op verschillende diensten biedt Shock Media de mogelijkheid om een datacenter failover te laten plaatsvinden. Hierbij vindt er op de infrastructurele laag real-time synchronisatie plaats naar een ander datacenter. In het geval van een calamiteit voert Shock Media een failover uit waarbij uw websites en applicaties beschikbaar worden op de andere locatie. Hierdoor is de onderbreking zeer minimaal en weet u zeker dat de impact van een datacenteruitval beperkt wordt.

Contact

Wij werken voor