Managed WooCommerce Hosting

Belangrijk voor een online webshop is dat hij altijd snel & bereikbaar is. Geef uw WordPress WooCommerce webshop de meest snelle en stabiele basis en kies voor WooCommerce Hosting van Shock Media. De specialisten van Shock Media dragen 24x7 zorg voor het snel en beschikbaar houden van uw WooCommerce Shops zodat u zich kan focussen op uw eigen werkzaamheden.

+31 (0) 546 - 714360

  • Overzicht
  • Maatwerk WooCommere Hosting
Overzicht

Gegarandeerd sneller

Shock Media kan u verschillende oplossingen op maat bieden voor uw specifieke situatie, webshop, wensen en eisen. Uw webshop gaat op onze infrastructuur gegarandeerd sneller draaien dan bij uw huidige partij. Wil u een vrijblijvende test voeren op onze infrastructuur? Neem contact op met onze sales medewerkers en informeer naar de mogelijkheden.

Volledig geoptimaliseerd

Shock Media heeft, op zowel infrastructureel als software niveau, een platform ontwikkeld dat volledig geoptimaliseerd en ingericht is voor WordPress WooCommerce shops. Bijvoorbeeld door middel van LiteSpeed en diverse caching technieken zoals onder andere Memcached, Redis, APC cache en/of Varnish. Niet zeker welke caching techniek het beste aansluit bij uw situatie? Ons team van WooCommerce specialisten denkt graag met u mee, voert benchmarks uit tijdens het implementeren van de techniek en brengt rapportages uit zodat u het verschil direct kan zien en ervaren.

Uitgebreide ondersteuning

Doordat geen enkele WordPress WooCommerce shop hetzelfde is, kijken onze specialisten met u mee om te bepalen welke technieken het beste zijn voor uw webshop. Dit resulteert in de beste laadtijden van zowel de front-end als de back-end van uw webshop. Dit niet enkel bij het aangaan van de samenwerking, maar gedurende de gehele samenwerking zodat we samen de optimale beleving blijven aansturen.

24/7 monitoring

Naast technische ondersteuning houden onze specialisten het platform nauwlettend in de gaten. We zorgen dat security- en software updates direct worden uitgevoerd en dat de omgeving altijd veilig, snel en stabiel is. Dit allemaal zodat u zich kan focussen op het verder ontwikkelen en vermarkten van uw webshop en producten. 

Benieuwd welke maatregelen we getroffen hebben tegen cyberaanvallen? Lees dan snel de blogpost van Mike.

Volledige controle door middel van een uitgebreid control panel

U krijgt volledige controle over uw WooCommere shop door middel van een uitgebreid control panel. U kunt eenvoudig een nieuwe webshop en databases aanmaken of met een enkele klik verschillende caching opties aan- en uitzetten om uw WooCommere shop extra snelheid te geven.

Contact
Maatwerk WooCommere Hosting

Wanneer uw WordPress WooCommere shop iedere dag zeer veel bezoekers trekt en daardoor uitzonderlijke performance vereist, dan is maatwerk WooCommere Hosting de juiste oplossing. Door de specialisatie die Shock Media heeft met High Traffic WooCommere webshops kunt u rekenen op de best mogelijke oplossing voor uw webshop. Dit kunnen oplossingen zijn zoals een WooCommere Cloud Server tot volledige Load Balancing opstellingen. Alles afgestemd op uw webshop.

Maatwerk

Maatwerk WooCommere Hosting wordt volledig afgestemd op uw webshop. Samen met uw ontwikkelaars wordt getest welke caching technieken het beste werken voor uw WooCommere webshop. Door de jarenlange ervaring die Shock Media heeft met WooCommere wordt er gebruik gemaakt van de beste serverconfiguraties en worden deze structureel geoptimaliseerd. Benieuwd welke oplossing het beste aansluit in uw situatie, wensen en eisen? Neem dan contact met ons op.

Scherpe garanties

Uw WordPress WooCommere webshop en de omgeving waar deze op draait worden dag en nacht onderhouden en bewaakt door de specialisten van Shock Media. Deze garanties worden vastgelegd in een duidelijk Service Level Agreement.

Contact

Wij werken voor