Internetbureaus

U ontwikkelt websites, webshops en webapplicaties voor klanten? Word dan partner van Shock Media. Wij helpen internetbureaus door het bieden van stabiele, snelle en veilige Managed Hosting. Uitstekend en 24x7 serverbeheer dat er voor zorgt dat uw ontwikkelaars uitsluitend aan het ontwikkelen zijn. Hierdoor zijn ze geen uren kwijt aan systeembeheer en bewaking van de omgeving, uren die beter besteedt kunnen worden aan uw klanten. Al sinds 1999 zijn wij specialisten en een samenwerkingspartner voor internetbureaus!

Specifieke oplossingen

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Magento Hosting

100% focus op de ontwikkeling van uw Magento Shops. Geef uw webshop de meest stabiele en snelle basis en kies voor Magento Hosting van Shock Media. 24x7 beheerd en onderhouden door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Private Cloud

Een Private Cloud is een infrastructurele oplossing waarbij de gehele omgeving volledig is afgestemd op uw servers, websites en applicaties. De omgeving wordt op geen enkel vlak gedeeld met andere klanten. Vanuit de Resource Pool die een Private Cloud mogelijk maakt kunt u eenvoudig en onbeperkt Cloud Servers starten.

Meer weten

Server Management

Focus op de ontwikkeling van uw applicaties en websites. Shock Media verzorgt dag en nacht het beheer en onderhoud van uw servers op basis van uitgebreide Service Level Agreements.

Meer weten

Specifieke producten

Domeinnamen

Kies uit meer dan 300+ extensies en registreer eenvoudig nieuwe domeinnamen via het My Shock Media control panel. Inclusief geografisch gescheiden nameservers en volledig DNS-beheer.

SSL certificaten

Laat Shock Media uw SSL-certificaten verzorgen. Alle SSL-certificaten zijn inclusief installatie, configuratie en jaarlijkse verlenging. Voorkom dat uw SSL-certificaten verlopen.

Reseller Hosting

Reseller Hosting van Shock Media geeft u de mogelijkheid om zonder zorgen en onder uw eigen naam webhosting te verkopen. Binnen ieder Reseller pakket kunt u eenvoudig hostingpakketten aanmaken voor u en uw klanten.

Wij werken voor