Internetbureaus

U ontwikkelt websites, webshops en webapplicaties voor klanten? Word dan partner van Shock Media. Wij helpen internetbureaus door het bieden van stabiele, snelle en veilige Managed Hosting. Uitstekend en 24x7 serverbeheer dat er voor zorgt dat uw ontwikkelaars uitsluitend aan het ontwikkelen zijn. Hierdoor zijn ze geen uren kwijt aan systeembeheer en bewaking van de omgeving, uren die beter besteedt kunnen worden aan uw klanten. Al sinds 1999 zijn wij specialisten en een samenwerkingspartner voor internetbureaus!

Specifieke oplossingen

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Managed Magento 2 Hosting

100% focus op de ontwikkeling van uw Magento 2 Shops. Geef uw webshop de meest stabiele en snelle basis en kies voor Magento 2 Hosting van Shock Media. De specialisten van Shock Media dragen 24x7 zorg voor het beheer en onderhouden van uw Magento 2 Shops zodat u zich kan focussen op de eigen werkzaamheden.

Meer weten

Private Cloud

Een Private Cloud is een infrastructurele oplossing waarbij de gehele omgeving volledig is afgestemd op uw servers, websites en applicaties. De omgeving wordt op geen enkel vlak gedeeld met andere klanten. Vanuit de Resource Pool die een Private Cloud mogelijk maakt kunt u eenvoudig en onbeperkt Cloud Servers starten.

Meer weten

Server Management

Focus op de ontwikkeling van uw applicaties en websites. Shock Media verzorgt dag en nacht het beheer en onderhoud van uw servers op basis van uitgebreide Service Level Agreements.

Meer weten

Managed WooCommerce Hosting

Belangrijk voor een online webshop is dat hij altijd snel & bereikbaar is. Geef uw WordPress WooCommerce webshop de meest snelle en stabiele basis en kies voor WooCommerce Hosting van Shock Media. De specialisten van Shock Media dragen 24x7 zorg voor het snel en beschikbaar houden van uw WooCommerce Shops zodat u zich kan focussen op uw eigen werkzaamheden.

Meer weten

Managed WordPress Hosting

Wanneer uw website, webshop of webapplicatie gebruik maakt van WordPress dan zijn er vele verbeteringen mogelijk op het gebied van optimalisatie voor zowel de laadtijden, de stabiliteit en de veiligheid. Shock Media richt omgevingen specifiek in voor WordPress om de snelste laadtijden op een robuuste en extreem veilige infrastructuur te hosten.

Meer weten

Managed App Platform

De voordelen van Kubernetes maar niet de complexiteit? Maak dan gebruik van de jarenlange kennis en ervaring van Shock Media!

Meer weten

Specifieke producten

Multi Datacenter

Wanneer absolute zekerheid voor uw websites en applicaties een vereiste is, biedt Shock Media Multi Datacenter oplossingen. Door het toepassen van verschillende replicatietechnieken bent u er van verzekerd dat, ongeacht de calamiteit, uw websites en applicaties bereikbaar zijn voor uw klant en/of gebruiker.

Back-up & Storage

Uw data is goud waard. Zorg daarom voor een goede, volledige en geografisch gescheiden back-up die u de zekerheid biedt dat u ten alle tijde uw data veilig heeft gesteld.

Wij werken voor