eCommerce

Uw webshop is één van uw belangrijkste verkoopkanalen. Geef uw webshop daarom de hosting die het verdient, bij Shock Media. Wees er zeker van dat de performance, veiligheid en stabiliteit van uw webshop optimaal is. Zowel de front-end als de back-end. De specialisten van Shock Media geven u deze zekerheden aangevuld met uitstekende en uitgebreide support!

Specifieke oplossingen

Magento Hosting

100% focus op de ontwikkeling van uw Magento Shops. Geef uw webshop de meest stabiele en snelle basis en kies voor Magento Hosting van Shock Media. 24x7 beheerd en onderhouden door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

Meer weten

Load Balancing

Voor websites en applicaties waarbij beschikbaarheid, bereikbaarheid en performance een absolute vereiste zijn is Load Balancing de ideale oplossing. Een Load Balancing oplossing wordt doorgaans ingezet voor zeer bedrijfskritische en intensief gebruikte (web)applicaties en/of databases. Door jarenlange ervaring is Shock Media uw partner voor dit type oplossing.

Meer weten

Managed Hosting

Synergie tussen applicatie en hosting voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving. Aangevuld met de vergaande technische support door de specialisten van Shock Media. 100% focus op uw core business en volledige ontzorging op alle andere vlakken. Managed Hosting zoals Managed Hosting bedoeld is, door Shock Media.

Meer weten

Specifieke producten

Domeinnamen

Kies uit meer dan 300+ extensies en registreer eenvoudig nieuwe domeinnamen via het My Shock Media control panel. Inclusief geografisch gescheiden nameservers en volledig DNS-beheer.

SSL certificaten

Laat Shock Media uw SSL-certificaten verzorgen. Alle SSL-certificaten zijn inclusief installatie, configuratie en jaarlijkse verlenging. Voorkom dat uw SSL-certificaten verlopen.

Webhosting

Een stabiele, snelle en veilig plek voor uw website, die vindt u bij Shock Media. Maak gebruik van de laatste technieken en zorg ervoor dat uw website dag en nacht snel bereikbaar is. Shock Media biedt u een 24x7 bewaakte en onderhouden omgeving voor uw website. Onze webhosting pakketten zijn volledig schaalbaar en zijn volledig beheerbaar via ons control panel.

Wij werken voor