Cloud Servers

High Available Cloud Servers zijn krachtige, stabiele en schaalbare omgevingen die ervoor zorgen dat uw applicaties en websites dag en nacht optimaal functioneren. Shock Media verzorgt de installatie en optimale configuratie van uw Cloud Servers. Cloud Servers worden volledig afgestemd op uw applicaties en websites. Uiteraard 24x7 bewaakt door de specialisten van Shock Media.

+31 (0) 546 - 714360

  • Overzicht
  • Use Cases
Overzicht

Optimale performance

Shock Media biedt uitermate snelle Cloud Servers die uw websites en applicaties optimaal laten presteren. Door onder andere SSD's en diverse caching technieken toe te passen zijn de lees- en schrijfsnelheden uniek.

High Availability

Cloud Servers bij Shock Media zijn High Available. Dit houdt in dat hardwarefalen geen invloed heeft op de bereikbaarheid van uw Cloud Server.

Volledig beheerd, focus op ontwikkeling

Shock Media installeert, configureert en optimaliseert de Cloud Server volledig voor u zodat deze volledig is afgestemd op uw applicaties en websites. Op basis van een uitgebreid Service Level Agreement wordt de Cloud Server dag en nacht voor u onderhouden en bewaakt. U kunt zich focussen op de (door)ontwikkeling van uw applicaties en websites.

Een veilige omgeving voor uw applicaties en websites

Bij Shock Media is de veiligheid van uw oplossingen gewaarborgd. Shock Media is dan ook ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd. 

Contact
Use Cases

Cloud Servers kunnen voor vele doeleinden worden ingezet. Hieronder worden een aantal mogelijkheden toegelicht.

Websites

Een Cloud Server kan specifiek worden ingericht voor een enkele of voor meerdere websites. Met name voor internetbureaus is een Cloud Server uitermate geschikt om meerdere websites onder te brengen. Hierbij wordt er vaak gebruik gemaakt van een control panel zoals DirectAdmin. Dit geeft de mogelijkheid om op een eenvoudige wijze een webhosting pakket aan te maken voor een nieuwe website. Hierdoor heeft u zelf de controle om de meest voorkomende wijzigingen zelf te doen. Aan de andere kant zorgt Shock Media er dag en nacht voor dat de omgeving veilig, snel en bewaakt wordt.

Databases

Een Cloud Server kan ook specifiek worden ingericht voor databases. Dit kan op basis van uiteenlopende databasetechnieken waaronder MySQL (MariaDB / Percona / Galera), MSSQL, MongoDB, Oracle en vele anderen. Shock Media heeft jarenlange ervaring met deze technieken en kan voor u de volledige omgeving inrichten en optimaliseren. Of het hier nu gaat om een enkele databaseserver of volledige clusters, u kunt erop vertrouwen dat deze dag en nacht worden onderhouden door de specialisten van Shock Media.

Mobiele Applicaties

De hoeveelheid verkeer en belasting op de back-end van een mobiele applicatie kan soms moeilijk in te schatten zijn. Daarom biedt Shock Media doormiddel van Cloud Servers geoptimaliseerde omgevingen die zijn afgestemd op uw mobiele applicatie. Hierbij wordt standaard rekening gehouden met het eenvoudig opschalen van uw omgeving. Hierdoor kunt u er op vertrouwen dat uw mobiele applicatie in alle gevallen niet gehinderd wordt door de achterliggende infrastructuur en dat deze is voorbereid op iedere bezoekersstroom.

Load Balancing

Cloud Servers zijn ideaal voor het opzetten van Load Balancing omgevingen. Shock Media heeft dan ook jarenlange ervaring met Load Balancing. Voor meer informatie over Load Balancing klikt u hier.

Contact

Wij werken voor