Back-up & Storage

Uw data is goud waard. Zorg daarom voor een goede, volledige en geografisch gescheiden back-up die u de zekerheid biedt dat u ten alle tijde uw data veilig heeft gesteld.

+31 (0) 546 - 714360

  • Overzicht
Overzicht

Betrouwbare I/O voor uw applicatie

IO betekent input/output en vertaalt zich naar de snelheid van schrijf- en leesacties op uw storage oplossing. De oplossingen van Shock Media bieden voor iedere situatie de juiste I/O. Of het nu gaat om een high performance applicatie waar gebruik gemaakt wordt van SSD's of juist om grote hoeveelheden data die lang en betrouwbaar opgeslagen moeten worden. U kunt erop vertrouwen dat de snelheid van zowel de storage zelf als het netwerk dat de opgevraagde data transporteert uitermate snel zijn.

Voldoe aan wettelijke eisen

De beveiliging van uw oplossing voldoet aan alle wettelijke eisen. Zo staat apparatuur uitsluitend in gecertificeerde datacentra binnen Nederland en is Shock Media ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd.

Afgestemd op uw doeleinden

Door in gesprek te gaan met onze adviseurs kan Shock Media u een advies geven voor een oplossing die volledig afgestemd is op uw doeleinden. Neem daarom gerust contact met ons op.

Contact

Wij werken voor