Veiligheid

VeiligheidUw (bedrijfs)data is goud waard en daarom wilt u absolute zekerheid bij de opslag van alle informatie die wordt opgeslagen. U wilt immers niet dat er een zwakke schakel ontstaat waardoor uw data kan worden ingezien door derden of, erger nog, wordt gestolen of verwijderd. Shock Media besteedt op vele punten uitgebreid en doorlopend aandacht aan de veiligheid van uw omgeving.

Security Updates

De veiligheid van iedere omgeving begint bij het continu up-to-date houden van het besturingssysteem en software. Omgevingen welke 24x7 up-to-date worden gehouden zijn altijd beschermd tegen de laatste beveiligingsrisico’s. Wij zorgen ervoor dat uw omgeving dag en nacht wordt voorzien van de laatste security updates.

Managed FirewallManaged Firewall

Een firewall beschermt uw omgeving tegen hackers en inbraken. Iedere oplossing die we bieden wordt beschermd door een Firewall. Deze wordt volledig onderhouden door de systeembeheerders van Shock Media.

Encryptie

Naast beveiliging op de omgeving zelf is in veel gevallen ook een beveiligde verbinding uitermate belangrijk. Dit kan worden gedaan met bijvoorbeeld een SSL-certificaat of het opzetten van een VPN. Shock Media vraagt SSL-certficaten aan, installeert deze en verlengt ze. Een VPN opzetten kan naar wens of op advies van een medewerker van Shock Media. Dit zijn slechts enkele van de mogelijkheden om de beveiliging tussen de gebruiker en uw oplossing veilig te maken.

AuditsAudits

We geven  u zoveel mogelijk inzicht in de opzet van uw oplossing, de wijze waarop deze wordt onderhouden en hoe de beveiliging geregeld is. Toch kan het in sommige gevallen wenselijk of zelfs noodzakelijk zijn een audit te laten uitvoeren door een externe organisatie. Dit is bij Shock Media geen enkel probleem en wij zullen hierbij, indien nodig, volledige ondersteuning bieden.

Escrow

Voor uitermate bedrijfskritische omgevingen en/of data is het in een aantal gevallen belangrijk (een gedeelte van) een oplossing bij een derde partij te waarborgen. Met name voor financiële dienstverleners is dit vaak een vereiste. Ook hier biedt Shock Media mogelijkheden welke op maat kunnen worden ingericht.

Antivirus

Naast pogingen tot inbraak kan het voorkomen dat er schadelijke bestanden worden gedownload of ge-upload. Een antivirus programma controleert alle bestanden en processen op schadelijkheid. U mag zelf kiezen voor een antivirus programma, maar Shock Media kan u ook hierin adviseren.

AwarenessSecurity Awareness

Ondanks alle veiligheidsmaatregelen die worden genomen kan het toch voorkomen dat er op bepaalde punten “onveilig” gewerkt wordt. Shock Media geeft proactief advies over security en probeert op deze wijze iedere klant  bewust te maken van onveilige situaties en de gevolgen daarvan. Samen met dit advies, en de lagen van beveiliging die Shock Media toepast, kunt u met een gerust gevoel uw omgeving online beschikbaar maken.

Lees verder: Management en Onderhoud »

"Door het hoge serviceniveau en de goede bereikbaarheid kunnen wij ons richten op onze eigen core business."

Gerbald van Ommeren
Technisch Directeur

Meer referenties »

Waarom Shock Media?

  • Actief sinds 1999
  • Maximale performance
  • Deskundige ondersteuning
  • 24/7 proactieve support
  • Innovatieve oplossingen
  • Duidelijke garanties

Vragen? Neem contact op!

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op voor een helder antwoord.

Contact opnemen