Optimalisatie

OptimalisatieShock Media wil dat u het maximale uit uw omgeving haalt. Optimalisatie is hierbij uitermate belangrijk. Met onder andere de informatie die wordt verzameld tijdens de monitoring worden er aanpassingen gedaan om de performance en/of stabiliteit te verbeteren. Optimalisatie is geen eenmalige handeling, maar een doorlopend proces. Het doel is en blijft: een stabiele, betrouwbare en goed presterende omgeving.

Incident ManagementIncident Management

Naast monitoring geven incidenten ook veel inzicht in optimalisatiemogelijkheden. Daarom worden alle incidenten en werkzaamheden centraal vastgelegd zodat er verbanden kunnen worden gelegd tussen incidenten, aanpassingen en updates. Na iedere optimalisatie kan vervolgens, met de uitgebreide monitoring die Shock Media uitvoert, worden gecontroleerd wat de impact is.

Benchmarks

Een benchmark is een test waarbij bijvoorbeeld de volgende onderdelen kunnen worden getest:

  • het aantal gelijktijdige verbindingen dat (een gedeelte van) een omgeving kan verwerken;
  • de snelheid waarmee een vooraf bepaalde hoeveelheid requests kan worden verwerkt;
  • de snelheid waarmee een set vooraf bepaalde handelingen wordt verwerkt.

Door voor en na de optimalisatie te benchmarken kan er inzicht verkregen worden in welke mate de optimalisatie effect heeft gehad. Met name omgevingen die zeer veel handelingen per minuut moeten verwerken zijn gebaat bij dit soort testen.

Innovatie en adviesAdvies

Door continu op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen en technieken kan Shock Media u adviseren over vele vormen van optimalisatie. Is er een nieuwe innovatie die positieve impact kan hebben op uw omgeving dan zullen wij u hierover adviseren. Hierdoor blijft u continu het maximale uit uw omgeving halen.

InzichtUitgebreid en volledig inzicht

Voor de optimalisatie van uw applicatie in combinatie met de door Shock Media geleverde oplossing krijgt u volledig inzicht in een groot aantal statistieken. Zo krijgt u op vele punten inzicht wat de impact is van uw eigen optimalisaties of andere aanpassingen binnen uw applicatie. 

Lees verder: Veiligheid »

"Ook voor oplossingen met betrekking tot specifieke problemen hebben ze bij Shock Media een groep fantastische mensen voor ons klaar staan die met ons meedenkt en ons ondersteunt waar nodig."

Remon Pel
Interactive Developer

Meer referenties »

Waarom Shock Media?

  • Actief sinds 1999
  • Maximale performance
  • Deskundige ondersteuning
  • 24/7 proactieve support
  • Innovatieve oplossingen
  • Duidelijke garanties