Monitoring

MonitoringUw omgeving wordt altijd opgeleverd met uitgebreide monitoring. Shock Media controleert iedere omgeving op ruim 100 punten per minuut. Dit biedt vele voordelen zoals het kunnen herkennen van trends en het proactief beheren van uw omgeving. Een selectie van de meest belangrijke monitoring controles kunt u real-time terugzien in uw My Shock Media-omgeving.

Monitoring24x7 Pro-actieve monitoring

Door de hoeveelheid punten waarop iedere minuut wordt gemeten kan proactief worden gehandeld en in veel gevallen kunnen incidenten voorkomen worden. Er wordt niet alleen ten behoeve van een aankomend incident zoveel gemeten, maar ook voor optimalisatie en het ontdekken van trends. Uw oplossing wordt zowel intern (in het datacenter) als extern (vanuit geografisch gescheiden locaties) gecontroleerd.

GroeianalyseGroei

Door de data van de monitoring te verzamelen en grafisch vorm te geven krijgt u inzicht in de groei van uw omgeving. Door deze groei te analyseren kan er een voorspelling worden gedaan van de groei van de omgeving. Hierdoor kan er worden geanticipeerd en kan er tijdig capaciteit worden toegevoegd als dat nodig is. 

SchaalbaarheidSchaalbaarheid

Uw omgeving mag op geen enkele wijze een belemmering zijn voor de groei van uw organisatie. Shock Media begrijpt dit en zorgt ervoor dat iedere oplossing die u geboden wordt maximaal schaalbaar is zonder verlies van performance. Op ieder gewenst moment kan er worden bijgeschaald aan uw omgeving.

PerformanceanalysePerformanceanalyse

Naast goed inzicht in de groei van uw omgeving is performance één van de belangrijkste elementen binnen iedere omgeving. Door op vele punten te meten, en vast te stellen in welke mate een omgeving wordt belast, kan er worden gekeken naar mogelijkheden voor optimalisatie. Belangrijke indicatoren zijn de snelheid waarmee een omgeving de gewenste informatie levert of een handeling uitvoert.

Applicatiespecifieke controlesApplicatiespecifieke controles

Shock Media geeft u volledig inzicht in alle meetresultaten en zal indien nodig toelichting geven over de behaalde resultaten. Ondanks alle inzichten die wij u geven kan het nodig zijn om aanvullende punten te monitoren. Dit is geen enkel probleem en kan naar wens worden ingesteld.

Lees verder: Optimalisatie »

"We zijn aangenaam verrast door de vlotte inhoudelijke reacties en de snelheid waarmee we iemand telefonisch te spreken krijgen."

Arjan Schollaart
Eigenaar

Meer referenties »

Waarom Shock Media?

  • Actief sinds 1999
  • Maximale performance
  • Deskundige ondersteuning
  • 24/7 proactieve support
  • Innovatieve oplossingen
  • Duidelijke garanties