Ubuntu serverbeheer

Ubuntu is wereldwijd een van de meest populaire Linux distributies voor zowel desktops en laptops als servers. Het is een goed onderhouden distributie dat gebaseerd is op Debian. Het belangrijkste verschilt tussen deze twee versies is voornamelijk de snelheid waarmee updates worden uitgegeven. Ubuntu is gratis te gebruiken voor iedereen en voor iedere toepassing.

Ubuntu Serverbeheer

Shock Media heeft jarenlange ervaring met Ubuntu & Debian en is daardoor uitermate capabel in het onderhouden van uw Ubuntu server(s). Naast het 24x7 serverbeheer dat Shock Media u kan bieden kunnen onze specialisten ook de meest complexe omgevingen voor u ontwerpen en implementeren. Door middel van uitgebreid advies, ondersteund door jarenlange ervaring, komen we samen met u tot de perfecte oplossing voor uw uitdaging.

Service Level Agreement

Het beheer van uw Ubuntu server(s) wordt vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA). Een SLA is een overeenkomst waarin allerlei afspraken zijn omschreven omtrent het beheer van uw server(s). Belangrijk zaken waaronder verantwoordelijkheden, gegarandeerde ingrijptijden en oplostijden zijn hierin vastgelegd. De SLA's van Shock Media gaan echter veel verder. Voor meer informatie over de onderdelen die zijn vastgelegd in het Service Level Agreement verwijzen wij u naar het onderdeel Serverbeheer.

Lees meer over Server Management

Managed Hosting

Als u besluit om gebruik te maken van de diensten van Shock Media kiest u voor een uitgebreid pakket welke ervoor zorgt dat Shock Media alles voor u verzorgt tot aan uw applicatie. Uw servers worden beheerd volgens het Managed Hosting principe. Dit biedt u de zekerheid dat uw servers op alle lagen worden onderhouden en beheerd. Beginnend bij de installatie en/of migratie van uw servers tot belangrijke onderdelen als veiligheid, support en optimalisatie.

Lees meer over Managed Hosting