NetBSD Serverbeheer

NetBSD is een gratis en open source besturingssysteem dat zich richt op veiligheid en snelheid. Hierdoor is het een besturingssysteem dat veel wordt gebruikt voor servers. Naast gebruik op servers wordt NetBSD ook veel gebruikt op embedded systemen.

NetBSD Serverbeheer

Shock Media heeft jarenlange ervaring met NetBSD en is daardoor uitermate capabel in het onderhouden van uw NetBSD server(s). Naast het 24x7 serverbeheer dat Shock Media u kan bieden kunnen onze specialisten ook de meest complexe omgevingen voor u ontwerpen en implementeren. Door middel van uitgebreid advies, ondersteund door jarenlange ervaring, komen we samen met u tot de perfecte oplossing voor uw uitdaging.

Service Level Agreement

Het beheer van uw NetBSD server(s) wordt vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA). Een SLA is een overeenkomst waarin allerlei afspraken zijn omschreven omtrent het beheer van uw server(s). Belangrijk zaken waaronder verantwoordelijkheden, gegarandeerde ingrijptijden en oplostijden zijn hierin vastgelegd. De SLA's van Shock Media gaan echter veel verder. Voor meer informatie over de onderdelen die zijn vastgelegd in het Service Level Agreement verwijzen wij u naar het onderdeel Serverbeheer.

Lees meer over Server Management

Managed Hosting

Als u besluit om gebruik te maken van de diensten van Shock Media kiest u voor een uitgebreid pakket welke ervoor zorgt dat Shock Media alles voor u verzorgt tot aan uw applicatie. Uw servers worden beheerd volgens het Managed Hosting principe. Dit biedt u de zekerheid dat uw servers op alle lagen worden onderhouden en beheerd. Beginnend bij de installatie en/of migratie van uw servers tot belangrijke onderdelen als veiligheid, support en optimalisatie.

Lees meer over Managed Hosting

Meer informatie of vragen?

Wil u meer informatie over serverbeheer, Managed Hosting of Shock Media? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.