Debian serverbeheer

Debian is een gratis en open source linux distributie. Debian is gericht op stabiliteit en veiligheid. Het is daarmee de basis van vele linux distributies waaronder Ubuntu. Het is ontwikkeld samen met meer dan 3000 vrijwilligers. Debian biedt de mogelijkheid om ruim 29.000 softwarepakketten met eenvoudige commando's te installeren.

Debian serverbeheer

Shock Media heeft jarenlange ervaring met Debian & Ubuntu en is daardoor uitermate capabel in het onderhouden van uw Debian server(s). Naast het 24x7 serverbeheer dat Shock Media u kan bieden kunnen onze specialisten ook de meest complexe omgevingen voor u ontwerpen en implementeren. Door middel van uitgebreid advies, ondersteund door jarenlange ervaring, komen we samen met u tot de perfecte oplossing voor uw uitdaging.

Service Level Agreement

Het beheer van uw Debian server(s) wordt vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA). Een SLA is een overeenkomst waarin allerlei afspraken zijn omschreven omtrent het beheer van uw server(s). Belangrijk zaken waaronder verantwoordelijkheden, gegarandeerde ingrijptijden en oplostijden zijn hierin vastgelegd. De SLA's van Shock Media gaan echter veel verder. Voor meer informatie over de onderdelen die zijn vastgelegd in het Service Level Agreement verwijzen wij u naar het onderdeel Serverbeheer.

Lees meer over Server Management

Managed Hosting

Als u besluit om gebruik te maken van de diensten van Shock Media kiest u voor een uitgebreid pakket welke ervoor zorgt dat Shock Media alles voor u verzorgt tot aan uw applicatie. Uw servers worden beheerd volgens het Managed Hosting principe. Dit biedt u de zekerheid dat uw servers op alle lagen worden onderhouden en beheerd. Beginnend bij de installatie en/of migratie van uw servers tot belangrijke onderdelen als veiligheid, support en optimalisatie.

Lees meer over Managed Hosting