Wordpress Hosting

Wordpress IconWordpress is een gratis en open source weblogsysteem dat wordt gebruikt om op eenvoudige wijze een blog bij te houden. Tegenwoordig wordt het niet alleen maar als blog gebruikt maar zijn er steeds meer webdesigners en webbouwers die websites maken op basis van Wordpress. Door het maken en installeren van templates en plug-ins wordt de functionaliteit van een website eenvoudig uitgebreid.

Wordpress Hosting bij Shock Media is een perfecte aanvulling op uw Wordpress website. Of u nu een bestaande Wordpress website heeft of een nieuwe wilt maken, met Shock Media weet u zeker dat uw website snel, bereikbaar en altijd beschikbaar is!

Wordpress installeren

Shock Media zorgt ervoor dat Wordpress voor u geïnstalleerd is. Na het aanleveren van de benodigde informatie is uw website direct klaar voor gebruik en kunt u uw Wordpress website geheel naar wens inrichten. Heeft u ergens anders al een Wordpress website? Dan verhuizen wij deze kosteloos voor u!

Wordpress Webhosting

Voor personen en organisaties met één website is in veel gevallen een webhosting pakket voldoende. De webhosting pakketten van Shock Media beginnen al bij €3,50 per maand met een onbeperkt aantal e-mail adressen en een gratis domeinnaam naar keuze!

» Lees meer over Webhosting

Wordpress Reseller Hosting

Speciaal voor webdesigners, webontwikkelaar en andere webbouwers biedt Shock Media Reseller Hosting aan. Binnen de Reseller Hosting kan met een enkele klik Wordpress worden geïnstalleerd. Reseller Hosting biedt vele mogelijkheden voor webbouwers om zelf webhosting aan te bieden aan klanten of om meerdere eigen websites te hosten. Daarnaast gelden voor Resellers speciale tarieven voor onder andere domeinnaamregistraties.

» Lees meer over Reseller Hosting

Wordpress Cloud Server

Een Wordpress Cloud Server wordt veelal ingezet voor zeer drukbezochte Wordpress websites waarbij de Cloud Server volledig geoptimaliseerd wordt voor Wordpress. Daarnaast worden Cloud Servers ook vaak ingezet door webontwikkelaars die veel websites hosten en beheren (voor klanten). Cloud Servers zijn snel, betrouwbaar en zeer schaalbaar. 

» Lees meer over Cloud Servers

"Door het hoge serviceniveau en de goede bereikbaarheid kunnen wij ons richten op onze eigen core business."

Gerbald van Ommeren
Technisch Directeur

Meer referenties »

Vragen? Neem contact op!

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op voor een helder antwoord.

Contact opnemen