TYPO3 Hosting

TYPO3 is een gratis en open source CMS. Het is een CMS dat wordt gebruikt voor de meest uiteenlopende websites. Van kleine websites tot grote meertalige websites voor grote organisaties. TYPO3 heeft een actieve community waardoor het zeer veel extensies beschikbaar heeft en in 51 talen vertaald is. De actieve community zorgt er ook voor dat er regelmatig updates verkrijgbaar zijn voor het CMS.

TYPO3 Hosting bij Shock Media is een perfecte aanvulling op uw TYPO3 website. Of u nu een bestaande TYPO3 website heeft of een nieuwe wilt maken, met Shock Media weet u zeker dat uw website snel, bereikbaar en altijd beschikbaar is!

TYPO3 installeren

Shock Media zorgt ervoor dat TYPO3 voor u geïnstalleerd is. Na het aanleveren van de benodigde informatie is uw website direct klaar voor gebruik en kunt u uw TYPO3 website geheel naar wens inrichten. Heeft u ergens anders al een TYPO3 website? Dan verhuizen wij deze kosteloos voor u!

TYPO3 Webhosting

Voor personen en organisaties met één website is in veel gevallen een webhosting pakket voldoende. De webhosting pakketten van Shock Media beginnen al bij €3,50 per maand met een onbeperkt aantal e-mail adressen en een gratis domeinnaam naar keuze!

» Lees meer over Webhosting

TYPO3 Reseller Hosting

Speciaal voor webdesigners, webontwikkelaar en andere webbouwers biedt Shock Media Reseller Hosting aan. Binnen de Reseller Hosting kan met een enkele klik TYPO3 worden geïnstalleerd. Reseller Hosting biedt vele mogelijkheden voor webbouwers om zelf webhosting aan te bieden aan klanten of om meerdere eigen websites te hosten. Daarnaast gelden voor Resellers speciale tarieven voor onder andere domeinnaamregistraties.

» Lees meer over Reseller Hosting

TYPO3 Cloud Server

Een TYPO3 Cloud Server wordt veelal ingezet voor zeer drukbezochte TYPO3 websites waarbij de Cloud Server volledig geoptimaliseerd wordt voor TYPO3. Daarnaast worden Cloud Servers ook vaak ingezet door webontwikkelaars die veel websites hosten en beheren (voor klanten). Cloud Servers zijn snel, betrouwbaar en zeer schaalbaar. 

» Lees meer over Cloud Servers

"Door het hoge serviceniveau en de goede bereikbaarheid kunnen wij ons richten op onze eigen core business."

Gerbald van Ommeren
Technisch Directeur

Meer referenties »

Onze klanten