• U bevindt zich hier:
  • Home -
  • Diensten

Diensten en producten

Shock Media biedt verschillende diensten en producten. Van domeinregistratie tot Hybrid Cloud. Veel maatwerk met altijd de beste oplossing voor uw situatie. Hieronder vindt u een overzicht. Heeft u vragen over de mogelijkheden die Shock Media kan bieden voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Domeinregistratie

Wereldwijd zijn er ondertussen meer dan 300 verschillende domeinnaamextensies beschikbaar om te registreren, welke vrijwel allemaal bij Shock Media besteld kunnen worden. Iedere registratie is inclusief het gebruik van onze geografisch gescheiden DNS-servers, IPV6 mogelijkheden en volledig DNS beheer. 
Lees meer over domeinregistratie

Webhosting

Webhosting bij Shock Media biedt u vele voordelen. Naast een uitermate betrouwbaar en snel platform kan de webhosting gebruikt worden voor de meest uiteenlopende webapplicaties. Bij ieder webhostingpakket krijgt u gratis een, met DNSSEC, beveiligde domeinnaam en kunt u rekenen op onze uitstekende support.
Lees meer over webhosting

Magento Hosting

Het geoptimaliseerde Magento platform van Shock Media biedt ongekende snelheid voor uw webshop. Geef uw klanten een optimale winkelervaring en kies voor een betrouwbaar, snel en veilig Magento Optimized Hosting pakket van Shock Media. 
Lees meer over Magento Hosting

Reseller Hosting

Reseller Hosting van Shock Media biedt u de mogelijkheid om zonder zorgen en onder uw eigen naam webhosting te verkopen. Binnen ieder Reseller pakket kunt u eenvoudig hostingpakketten aanmaken voor u en uw klanten.  De pakketten kennen een ongekende performance en stabiliteit waardoor u met een gerust gevoel uw diensten kunt leveren. Daarnaast kunt u rekenen op uitstekende support en gereduceerde tarieven voor domeinnaamregistraties.
Lees meer over Reseller Hosting

Cloud Servers

U maakt websites, ontwikkelt software of u wilt (een gedeelte van) uw infrastructuur uit handen geven aan een gespecialiseerde organisatie? Dan zijn de Cloud Servers van Shock Media de ideale oplossing voor u. Met redundantie, welke op alle lagen wordt toegepast, biedt Shock Media u een omgeving welke altijd en overal beschikbaar is (High Availability). Doordat er gebruik wordt gemaakt van unieke technologieën bieden onze Cloud Servers u een ongekende performance.
Lees meer over Cloud Servers

Dedicated Servers

Aan de basis van vele online oplossingen staan Dedicated Servers. De servers die Shock Media levert worden op maat samengesteld voor uw doelstellingen. De mogelijkeden met Dedicated Servers zijn daarom uitgebreid en uniek. Of u nu een Private Cloud wilt, een MySQL Load Balancing cluster of Dedicated Servers met Cloud Servers combineren, alles is mogelijk en in alle gevallen kan Shock Media u uitgebreid advies geven over de toepassingsmogelijkheden. 
Lees meer over Dedicated Servers

Private Cloud

Een Private Cloud is een schaalbare omgeving die volledig en alleen tot uw beschikking staat. Op geen enkel punt worden resources gedeeld met andere gebruikers. Doordat Shock Media gebruik maakt van unieke technologieën om de Private Cloud op te zetten zijn de kosten in verhouding tot bijvoorbeeld een Private Cloud op basis van VMWare of Citrix aanzienlijk lager.
Lees meer over de Private Cloud

Hybrid Cloud

Een Hybrid Cloud is een geavanceerde oplossing waarbij verschillende diensten met elkaar worden gecombineerd om u het ultieme platform te bieden voor uw websites en applicaties. Door bijvoorbeeld Cloud Servers te combineren met Dedicated Servers kunt u ongekende snelheid en betrouwbaarheid creëren. Aangevuld met de service en support van Shock Media zijn de mogelijkheden eindeloos. Shock Media biedt voor ieder type applicatie en website een unieke oplossing.
Lees meer over de Hybrid Cloud

"We zijn aangenaam verrast door de vlotte inhoudelijke reacties en de snelheid waarmee we iemand telefonisch te spreken krijgen."

Arjan Schollaart
Eigenaar

Meer referenties »

Waarom Shock Media?

  • Actief sinds 1999
  • Maximale performance
  • Deskundige ondersteuning
  • 24/7 proactieve support
  • Innovatieve oplossingen
  • Duidelijke garanties

Vragen? Neem contact op!

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op voor een helder antwoord.

Contact opnemen