Shock Media LAN Olympics 2023!

Afgelopen vrijdag was het gelukkig weer zover, een nieuwe editie van onze zeer befaamde LAN-party! We hadden er allemaal enorm veel zin in en zijn dan ook druk bezig geweest met de voorbereidingen om er weer een onvergetelijke avond van te maken. En dat is zeker gelukt! Er is tot in de late uurtjes (of beter gezegd: vroege uurtjes) gegamed, gelachen, gegeten en genoten. Wie zal er deze keer vandoor zijn gegaan met de bekers?

Denise Mulder

HR Manager

Ook deze editie werden er opnieuw drie competities gehouden waarbij er gestreden werd om de befaamde bekers te bemachtigen. De eerste competitie was een shooter competitie waarbij we Counter Strike speelden. Het was een hevige strijd, maar uiteindelijk wist Kevin de titel te bemachtigen en de beker te winnen. Hij had een geweldige strategie en was simpelweg niet te stoppen. 

De tweede competitie was een race competitie waarbij we Mario Kart speelden. Dit was misschien wel de meest hilarische competitie van de avond. We maakten allemaal de meest onmogelijke manoeuvres om elkaar in te halen, maar uiteindelijk bleek Marco de beste Mario Kart speler. Hij wist op zeer slimme manieren de power-ups te gebruiken en bleef zo voor op de rest van de collega's. 

Als laatst was er nog een fysiek actieve 'fun' competitie waarbij we Beat Saber speelden. Dit was een compleet andere uitdaging dan de andere twee competities. We moesten ons hele lichaam gebruiken om de blokken te hakken en zo de hoogste score te behalen. Laurens bleek hierin de onbetwiste winnaar te zijn. Hij had de perfecte timing en was onverslaanbaar. 

Al die strijd maakt natuurlijk hongerig en dorstig. Daarom konden we tussendoor genieten van de verzorgde patatkraam en de nodige energydrank om ons op de been te houden. 

Ook de niet-gamende aanwezigen hadden een zware avond! 

Ben jij de volgende keer aanwezig op de Shock Media LAN Olympics en versla jij bovenstaande winnaars? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures!

Hulp nodig, vragen of opmerkingen?

+31 (0) 546 - 714360

Meer actueel

Shock Media Digital Agency Partnerdag 2024

Vorige week donderdag was het dan eindelijk zover; de Shock Media Digital Agency Partnerdag! Met meer dan 40 aanwezige partners hebben we de dag gevuld met leuke activiteiten. Op het programma stond een rondleiding door het datacenter en presentaties over Shock Media, ons Managed App Platform en het partnerprogramma.

Kubernetes meetup #2

Na het succes van onze vorige meetup was het afgelopen week weer tijd om samen te komen en de Kubernetes-community in het oosten van het land verder te versterken. Ook deze keer stond onze bijeenkomst in het teken van kennisdeling. Wederom openden we onze deuren voor iedereen die interesse heeft in Kubernetes!

Maak kennis met... Bouke!

Of je nu een potje darts wil spelen, je voetbalvaardigheden wil testen in speedsoccer of samen wil proosten tijdens de vrijdagmiddagborrel: deze vrolijke salestopper is altijd van de partij. Grote kans dat je hem via een van onze kanalen al wel eens hebt gesproken. In deze blog stel ik jullie graag voor aan: Bouke!