Shock Media LAN Olympics 2023!

Afgelopen vrijdag was het gelukkig weer zover, een nieuwe editie van onze zeer befaamde LAN-party! We hadden er allemaal enorm veel zin in en zijn dan ook druk bezig geweest met de voorbereidingen om er weer een onvergetelijke avond van te maken. En dat is zeker gelukt! Er is tot in de late uurtjes (of beter gezegd: vroege uurtjes) gegamed, gelachen, gegeten en genoten. Wie zal er deze keer vandoor zijn gegaan met de bekers?

Denise Leestemaker

HR & Office Manager

Ook deze editie werden er opnieuw drie competities gehouden waarbij er gestreden werd om de befaamde bekers te bemachtigen. De eerste competitie was een shooter competitie waarbij we Counter Strike speelden. Het was een hevige strijd, maar uiteindelijk wist Kevin de titel te bemachtigen en de beker te winnen. Hij had een geweldige strategie en was simpelweg niet te stoppen. 

De tweede competitie was een race competitie waarbij we Mario Kart speelden. Dit was misschien wel de meest hilarische competitie van de avond. We maakten allemaal de meest onmogelijke manoeuvres om elkaar in te halen, maar uiteindelijk bleek Marco de beste Mario Kart speler. Hij wist op zeer slimme manieren de power-ups te gebruiken en bleef zo voor op de rest van de collega's. 

Als laatst was er nog een fysiek actieve 'fun' competitie waarbij we Beat Saber speelden. Dit was een compleet andere uitdaging dan de andere twee competities. We moesten ons hele lichaam gebruiken om de blokken te hakken en zo de hoogste score te behalen. Laurens bleek hierin de onbetwiste winnaar te zijn. Hij had de perfecte timing en was onverslaanbaar. 

Al die strijd maakt natuurlijk hongerig en dorstig. Daarom konden we tussendoor genieten van de verzorgde patatkraam en de nodige energydrank om ons op de been te houden. 

Ook de niet-gamende aanwezigen hadden een zware avond! 

Ben jij de volgende keer aanwezig op de Shock Media LAN Olympics en versla jij bovenstaande winnaars? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures!

Hulp nodig, vragen of opmerkingen?

+31 (0) 546 - 714360

Meer actueel

Maak kennis met... Timo!

Deze sportieve collega is niet alleen een verbindende factor tussen de afdelingen en onze klanten, maar heeft ook een kritische blik op alle processen binnen het bedrijf. Zijn voortdurende streven naar verbetering heeft geleid tot aanzienlijke vooruitgang binnen Shock Media. Ik heb het natuurlijk over… Timo! In deze blog stel ik hem graag aan jullie voor.

Klanttevredenheid Shock Media bereikt opnieuw een hoogtepunt.

Shock Media onderscheidt zich al jaren door het leveren van hoge kwaliteit Managed Hosting dienstverlening en heeft dan ook in 2021, naast de reeds in 2015 behaalde ISO 27001 en NEN 7510 certificeringen, haar ISO 9001 certificering weten te behalen. Shock Media wordt hierbij onder andere jaarlijks beoordeeld door een externe auditor op strenge eisen op het gebied van kwaliteit en informatiebeveiliging.

Maak kennis met... Jeroen!

Deze enthousiaste teamplayer is bij ons begonnen als afstudeerder, maar draait inmiddels volledig mee in ons team als Technical Support Engineer! Ik heb het natuurlijk over… Jeroen! In deze blog stel ik hem graag aan jullie voor.