Shock Media LAN Olympics 2023!

Afgelopen vrijdag was het gelukkig weer zover, een nieuwe editie van onze zeer befaamde LAN-party! We hadden er allemaal enorm veel zin in en zijn dan ook druk bezig geweest met de voorbereidingen om er weer een onvergetelijke avond van te maken. En dat is zeker gelukt! Er is tot in de late uurtjes (of beter gezegd: vroege uurtjes) gegamed, gelachen, gegeten en genoten. Wie zal er deze keer vandoor zijn gegaan met de bekers?

Denise Mulder

HR Manager

Ook deze editie werden er opnieuw drie competities gehouden waarbij er gestreden werd om de befaamde bekers te bemachtigen. De eerste competitie was een shooter competitie waarbij we Counter Strike speelden. Het was een hevige strijd, maar uiteindelijk wist Kevin de titel te bemachtigen en de beker te winnen. Hij had een geweldige strategie en was simpelweg niet te stoppen. 

De tweede competitie was een race competitie waarbij we Mario Kart speelden. Dit was misschien wel de meest hilarische competitie van de avond. We maakten allemaal de meest onmogelijke manoeuvres om elkaar in te halen, maar uiteindelijk bleek Marco de beste Mario Kart speler. Hij wist op zeer slimme manieren de power-ups te gebruiken en bleef zo voor op de rest van de collega's. 

Als laatst was er nog een fysiek actieve 'fun' competitie waarbij we Beat Saber speelden. Dit was een compleet andere uitdaging dan de andere twee competities. We moesten ons hele lichaam gebruiken om de blokken te hakken en zo de hoogste score te behalen. Laurens bleek hierin de onbetwiste winnaar te zijn. Hij had de perfecte timing en was onverslaanbaar. 

Al die strijd maakt natuurlijk hongerig en dorstig. Daarom konden we tussendoor genieten van de verzorgde patatkraam en de nodige energydrank om ons op de been te houden. 

Ook de niet-gamende aanwezigen hadden een zware avond! 

Ben jij de volgende keer aanwezig op de Shock Media LAN Olympics en versla jij bovenstaande winnaars? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures!

Hulp nodig, vragen of opmerkingen?

+31 (0) 546 - 714360

Meer actueel

De Jaarlijkse Shock Media BBQ!

Afgelopen weekend was het weer zo ver: de jaarlijkse Shock Media BBQ! Een evenement waar medewerkers en familieleden altijd naar uitkijken. Het was zoals altijd weer een dag vol heerlijk eten en drinken, gezelligheid voor jong en oud, en een flinke dosis sportiviteit.

Maak kennis met... Sander!

Als je ooit onze supportafdeling benaderd hebt dan is de kans groot dat je hem al eens gesproken hebt, onze altijd vrolijke Technical Support Engineer met een passie voor alles wat met Linux te maken heeft. Ik heb het natuurlijk over… Sander! In deze blog stel ik hem graag aan jullie voor.

Een Razendsnel Shock feest

Afgelopen vrijdag stond Shock Media in het teken van snelheid, competitie en onvergetelijk plezier! Met een adrenalinekick gingen we karten tijdens ons langverwachte personeelsfeest. De avond was gevuld met spannende races, heerlijk eten en natuurlijk veel plezier.